Extra informatie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

,

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Uitgever

Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 47 2023

(0 klantbeoordelingen)
0/5

Oorspronkelijke prijs was: € 8,98.Huidige prijs is: € 7,25.

Uitverkocht

In deze editie:

Panorama 47 2023: Homogenezers, Nazi dokters en de CIA: De 6 gruwelijkste experimenten ooit – Duizendpoot Thomas van Luyn: ‘Ik heb heel lang gedacht: Ik ben gek’ – Hoe justitie z’n achterstand wegwerkt: Deals en handjeklap met onderwereld – Wij staan paf in het museum van Pfaff ‘Overal waar ik kom ben ik god’ – Wat Guerrilla strijder Tanja Nijmeijer niet vertelt… – Zo wreed waren de farc commando’s in Colombia

Nieuwe Revu 47 2023: Luuk Koelman: ‘In Yesilgöz zindert alles wat God verboden heeft’ – Ex-bajesklant vertelt: zo is het leven achter tralies in Rusland – Anton Corbijn: ‘Als ik iets maak, zie ik ook alle fouten erin’ – Is Taylor de nieuwe Jezus? – Ze stapelt het ene megasucces op het andere, maar zorgt ook voor harmonie in een verscheurde wereld. God bewaar ons, wordt La Swift onze nieuwe Verlosser?

Uitverkocht

Eerdere edities van Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 47 2023

Andere suggesties…

 Over dit pakket:

Panorama: Panorama is hét blad dat zich compleet richt op mannen met spanning, ontspanning, politiek, eigenwijsheid, realiteit en vermaak. Panorama richt zich op mannen die zich interesseren in nieuwsfotografie, misdaad, vrouwen en sport. In het weekblad wordt gebruik gemaakt van pakkende artikelen, goede achtergrondverhalen en grappige, nieuwswaardige en ontroerende foto’s. Nieuwe Revu: Nieuwe Revu is al jaren het hart van serieuze tijdschriften. Onthullend, informatief en scherp. Nieuwe Revu is stevig geworteld in het moderne leven en beschrijft elke week wat mooi is en waar het mis gaat in de Nederlandse samenleving. De lezer heeft een brede interesse en leest het vanwege het controversiële karakter ervan. Nieuwe Revu is niet links, niet rechts maar recht voor z’n raap. Nieuwe Revu is voor al diegenen die kritisch willen blijven.

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 47 2023” te beoordelen