Je bent nu hier » Home » Magazines » Nieuwe Revu
Jaar uitgave
8
Taal
181
Thema
58
68
181
58
58
Uitgever
181
Stock
12
169

Nieuwe Revu Magazine online bestellen

Jouw favoriete Nieuwe Revu Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Resultaat 1–20 van de 181 resultaten wordt getoond

Over Revu

Revu is een Nederlands tijdschrift dat sinds 1967 wordt uitgegeven. Het blad richt zich op jongvolwassen mannen en vrouwen en heeft als doel om kritisch te zijn op maatschappelijke ontwikkelingen en daar op een toegankelijke manier over te schrijven. Het tijdschrift is bekend geworden door de publicatie van spraakmakende interviews en onderzoeksjournalistiek, maar heeft ook aandacht voor entertainment, sport en populaire cultuur.

De inhoud van Revu

Het tijdschrift Revu is een Nederlands opinieblad dat tweewekelijks verschijnt. Het richt zich voornamelijk op jongvolwassen mannen en vrouwen en heeft als doelstelling het bieden van diepgaande journalistiek en entertainment. In Revu vind je dan ook onder andere lange reportages, interviews, opiniestukken en achtergrondverhalen over diverse onderwerpen, waaronder actualiteiten, misdaad, politiek, sport en cultuur. Daarnaast bevat het tijdschrift ook recensies, strips en columns. Het accent van Revu ligt op journalistieke diepgang en onthullingen, en het tijdschrift heeft in het verleden meerdere spraakmakende primeurs gehad.

Extra’s van Revu

Het tijdschrift Revu heeft verschillende extra’s die het lezen van het blad nog interessanter maken. Zo worden er regelmatig specials uitgebracht, zoals de jaarlijkse seks special en de voetbalspecial. Ook is er elke week een puzzelpagina met prijzen, zoals gadgets en weekendjes weg. Daarnaast biedt Revu een uitgebreide website met nieuws, achtergrondverhalen, columns en nog veel meer. En wie een abonnement neemt op het blad, kan profiteren van diverse kortingen op producten en evenementen.