Je bent nu hier » Home » Winkel » Hobby & Vrije tijd » Puzzels » Zweedse Puzzels
Jaar van uitgave
Taal
Thema

Zweedse Puzzels Magazine online bestellen

Jouw favoriete Zweedse Puzzels Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Resultaat 1–20 van de 216 resultaten wordt getoond

Over Zweedse Puzzels

Denksport Zweeds Magazine is een puzzeltijdschrift dat volledig gewijd is aan Zweedse puzzels. Zweedse puzzels zijn een populair puzzeltype dat bestaat uit een diagram met enkele letters of cijfers erin. De puzzel moet vervolgens worden ingevuld met woorden die voldoen aan bepaalde criteria. Denksport Zweeds Magazine is bedoeld voor liefhebbers van deze puzzels en biedt maandelijks een groot aantal Zweedse puzzels van verschillende moeilijkheidsgraden. Het tijdschrift is geschikt voor zowel beginnende als ervaren puzzelaars en biedt daarmee urenlang puzzelplezier.

De inhoud van Zweedse Puzzels

Denksport Zweeds Magazine staat boordevol Zweedse puzzels van verschillende moeilijkheidsgraden. Het tijdschrift biedt niet alleen klassieke Zweedse puzzels, maar ook varianten zoals de Zweedse kruiswoordpuzzel en Zweedse doorlopers. Daarnaast bevat het tijdschrift ook extra uitdagingen, zoals de Zweedse blokpuzzel, Zweedse sudoku en Zweedse mix puzzels. De puzzels worden vergezeld door duidelijke opgaven en oplossingen, zodat puzzelaars de puzzels op hun eigen tempo kunnen oplossen en zichzelf kunnen uitdagen met steeds moeilijker wordende puzzels. Het tijdschrift bevat tevens leuke weetjes en feiten over Zweedse puzzels en de geschiedenis ervan, waardoor het niet alleen leuk is om de puzzels op te lossen, maar ook om meer te leren over deze populaire puzzelsoort.

Extra’s van Zweedse Puzzels

Denksport Zweeds Magazine biedt naast de reguliere Zweedse puzzels ook diverse extra’s die puzzelaars kunnen uitdagen en vermaken. Zo bevat het tijdschrift elke maand een prijspuzzel waarmee puzzelaars kans maken op leuke prijzen. Daarnaast bevat het tijdschrift ook een woordzoeker, cryptogram en andere leuke puzzels. Ten slotte biedt het tijdschrift ook puzzel-tips en -trucs, en interviews met beroemde Zweedse puzzelaars. Dit alles maakt Denksport Zweeds Magazine niet alleen een geweldig puzzeltijdschrift, maar ook een bron van informatie en vermaak voor de echte puzzel liefhebber.

Thema
Jaar van uitgave
Taal
Uitgever