Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Woef
Jaar van uitgave
Taal
Thema
Uitgever

Woef magazine online bestellen

Woef is het oudste maandblad van ons land en sinds 1964 hét referentiemagazine voor de hondenliefhebber. In het begin was het magazine een behoorlijk geïnformeerde, maandelijkse nieuwsbrief voor al wie actief met zijn hond aan de slag was. Doorheen de jaren groeide Woef uit tot een zeer gewaardeerd gezinsblad, waarin het volledige spectrum van het fenomeen ‘hond als huisdier’ werd belicht. Jouw favoriete Woef Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Over Woef

Woef is een maandelijks tijdschrift voor hondenliefhebbers. Het is een populair Belgisch tijdschrift dat wordt uitgegeven in het Nederlands. Woef is bedoeld voor iedereen die van honden houdt en die zijn of haar trouwe viervoeter graag verwent. Het tijdschrift staat boordevol informatie over de gezondheid, voeding, opvoeding en verzorging van honden, maar ook met leuke verhalen en praktische tips voor hondenliefhebbers. Woef is het ideale tijdschrift voor iedereen die het beste voor zijn of haar hond wil en op zoek is naar inspiratie en informatie.

De inhoud van Woef

Woef is een tijdschrift speciaal voor hondenliefhebbers en wordt uitgegeven door het Belgische uitgeversbedrijf ‘Sanoma’. Het tijdschrift richt zich op hondenbezitters en -liefhebbers en biedt informatie over gezondheid, opvoeding, voeding, gedrag, rassen en levensstijlen van honden. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke verhalen, interviews met bekende hondeneigenaren en de laatste trends op het gebied van honden mode, -gadgets en -accessoires. Woef verschijnt elke maand en is geschikt voor alle honden rassen en -leeftijden.

Extra’s van Woef

Het tijdschrift Woef biedt verschillende extra’s voor hondenliefhebbers. Zo vindt men in elke editie een handig overzicht van hondvriendelijke vakantiebestemmingen en daguitstapjes. Daarnaast bevat elk nummer een uitgebreide rubriek met tips en informatie over de opvoeding, gezondheid en voeding van honden. Abonnees krijgen bovendien toegang tot de online community van Woef, waar zij ervaringen kunnen uitwisselen en advies kunnen vragen aan andere hondenbezitters.

Thema
Jaar van uitgave
Taal
Uitgever