Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » WINELIFE

Over WINELIFE

WINELIFE is een Nederlands tijdschrift dat zich richt op wijn en alles wat daarbij hoort. Het tijdschrift brengt elke twee maanden een nieuwe editie uit met nieuws, achtergrondinformatie, proefnotities, reisreportages en interviews met wijnexperts. Het doel van het tijdschrift is om de lezers te inspireren en te informeren over de diverse aspecten van wijn. WINELIFE is een must-read voor iedereen die van wijn houdt en zijn of haar kennis over wijn wil vergroten.

De inhoud van WINELIFE

WINELIFE is een tijdschrift dat gericht is op wijnliefhebbers en -kenners. Het magazine biedt informatie over wijngebieden, wijnbouw, druivensoorten, proef technieken en meer. De inhoud van het tijdschrift bestaat uit interviews met wijnmakers, sommeliers en andere experts, proefnotities, recepten en achtergrondverhalen over de wijnwereld. Daarnaast biedt het tijdschrift ook informatie over wijnreizen, wijnproeverijen en andere wijn gerelateerde evenementen. Of je nu een beginnende of gevorderde wijndrinker bent, WINELIFE biedt voor elk wat wils.

Extra’s van WINELIFE

WINELIFE biedt naast het tijdschrift ook een uitgebreide website aan waar je terecht kunt voor dagelijks nieuws, artikelen over wijn, eten en reizen, evenementen, wijnproeverijen, cursussen, tips en adviezen en meer. Daarnaast organiseert WINELIFE ook regelmatig evenementen, zoals wijnproeverijen, masterclasses, wijnreizen en -cruises, waar lezers en liefhebbers van wijn kunnen genieten van verschillende wijnen en kunnen leren van wijnexperts en sommeliers. Het tijdschrift biedt ook speciale abonnementen en cadeau-opties voor wijnliefhebbers en biedt daarmee extra voordelen en verrassingen voor abonnees.

Thema
Jaar van uitgave
Taal