pk panorama en nieuwe revu 31 2023.webp

Extra informatie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Jaar uitgave

Taal

Thema

,

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Uitgever

Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 31 2023

(0 klantbeoordelingen)
0/5

Oorspronkelijke prijs was: € 8,98.Huidige prijs is: € 6,99.

Uitverkocht

In deze editie:

Panorama 31 2023: Drugs-opa’s. Deze krasse knarren zitten niet achter de geraniums, maar in de coke – Escort Saskia: er is een tijd van komen en een tijd van gaan – Zomer (s)hit. De allerergste meezingpulp – Merkwaardige musea. Je licht (en pijp) opsteken in Amsterdam pipe – René le Blanc: ‘Ik wil doorbreken in Duitsland’ – Wat is er, op z’n vriendin na, nog leuk aan Jake Paul?

Nieuwe Revu 31 2023: Op de Coffey. Na zeven jaar retraite zijn ze terug, en hoe. Op de Zwarte Cross brak rock-band John Coffey ouderwets de tent af. ‘We willen chaos met een glimlach.’ – Roelof Hemmen: ‘Ik ben gestopt met bullshit’ – Op zoek naar de manen-wolf in de Brazilaanse savanne – De dag dat K2 veranderde in een killer mountain – Welke boodschap heeft het universum voor Linda de Mol?

Uitverkocht

Eerdere edities van Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 31 2023

Andere suggesties…

 Over dit pakket:

Panorama: Panorama is hét blad dat zich compleet richt op mannen met spanning, ontspanning, politiek, eigenwijsheid, realiteit en vermaak. Panorama richt zich op mannen die zich interesseren in nieuwsfotografie, misdaad, vrouwen en sport. In het weekblad wordt gebruik gemaakt van pakkende artikelen, goede achtergrondverhalen en grappige, nieuwswaardige en ontroerende foto’s. Nieuwe Revu: Nieuwe Revu is al jaren het hart van serieuze tijdschriften. Onthullend, informatief en scherp. Nieuwe Revu is stevig geworteld in het moderne leven en beschrijft elke week wat mooi is en waar het mis gaat in de Nederlandse samenleving. De lezer heeft een brede interesse en leest het vanwege het controversiële karakter ervan. Nieuwe Revu is niet links, niet rechts maar recht voor z’n raap. Nieuwe Revu is voor al diegenen die kritisch willen blijven.

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 31 2023” te beoordelen