pakket panorama nieuwe revu 27 2023.webp

Extra informatie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

,

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Uitgever

Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 27 2023

(0 klantbeoordelingen)
0/5

Oorspronkelijke prijs was: € 8,98.Huidige prijs is: € 6,99.

Uitverkocht

In deze editie:

Panorama 27 2023: ‘Toen werd ik van achteren neergeschoten’, van pillenboer tot strandtenthouder: het ruige leven van Peter de Bie – Alphense wokmoord: Joost eindigde in de wokpan – Dé snackhit van 2023: Panorama proeft een patatje Zwait veur de kop – 6 jaar na zijn hartstilstand: de erfenis van Appie Nouri – Van actrice én brandweervrouw Gina voor Martijn!

Nieuwe Revu 27 2023: Ted Bundy was mijn vriend. Ann Rule raakte in 1971 bevriend met een charmante collega. Drie jaar later schrijft ze als misdaadjournalist over een serie-moordenaar die het op vrouwen heeft gemunt. Ze heeft dan nog geen idee dat haar vriend Ted de dader is – Uit de goot, maar voor hoelang? Wat te doen met Hans de Booij? – Katinka Polderman: ‘Ik ben onzeker over alles’ – Charkiv likt zijn wonden: verslag uit de van Oekraïne – Fernando Alonso: tweede jeugd voor Spaanse F1-furie

Uitverkocht

Eerdere edities van Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 27 2023

Andere suggesties…

 Over dit pakket:

Panorama: Panorama is hét blad dat zich compleet richt op mannen met spanning, ontspanning, politiek, eigenwijsheid, realiteit en vermaak. Panorama richt zich op mannen die zich interesseren in nieuwsfotografie, misdaad, vrouwen en sport. In het weekblad wordt gebruik gemaakt van pakkende artikelen, goede achtergrondverhalen en grappige, nieuwswaardige en ontroerende foto’s. Nieuwe Revu: Nieuwe Revu is al jaren het hart van serieuze tijdschriften. Onthullend, informatief en scherp. Nieuwe Revu is stevig geworteld in het moderne leven en beschrijft elke week wat mooi is en waar het mis gaat in de Nederlandse samenleving. De lezer heeft een brede interesse en leest het vanwege het controversiële karakter ervan. Nieuwe Revu is niet links, niet rechts maar recht voor z’n raap. Nieuwe Revu is voor al diegenen die kritisch willen blijven.

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 27 2023” te beoordelen