pk panorama en nieuwe revu 19 2023.webp

Extra informatie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

,

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Uitgever

Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 19 2023

(0 klantbeoordelingen)
0/5

Oorspronkelijke prijs was: € 8,98.Huidige prijs is: € 6,99.

Uitverkocht

In deze editie:

Panorama 19 2023: Zwendel met naaktfoto’s. Undercover onderzoek. Wraak-beluste exen in groepsapps, fakefoto’s van familieleden, online en afpersing en vernedering – David Attenborough (97): ‘Mijn generatie heeft ‘t flink verkloot’ – Beroemde naamsgenoten. Interviews met: Johan Derksen, Rembrandt van Rijn, Max Verstappen – Viggo Waas over zijn herseninfarct: ‘Nu weet ik dat ik sterfelijk ben’ – Gekke bekken voor een strakke kop. Panorama doet gezichtsfitness

Nieuwe Revu 18 2023: Het is roze en het juicht. ADO Den Haag is de eerste voetbalvereniging in Nederland met een eigen roze fanclub, de Roze Règâhs. Nieuwe Revu pikte een wedstrijd mee met de voetbalgekke LHBTI’ers. ‘Het moet een keer afgelopen zijn met die homohaat’ – Jan Roos: ‘Stella Bergsma geen feminist maar aandachtshoer’ – Chazia Mourali over grijpgrage politici: ‘Hij was nog getrouwd ook’ – Wapenhandel: jacht op de gevaarlijkste man van de wereld – Betere seks? Neem wat Pakistaanse hagendissenolie!

Uitverkocht

Eerdere edities van Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 19 2023

Over dit pakket:

Panorama: Panorama is hét blad dat zich compleet richt op mannen met spanning, ontspanning, politiek, eigenwijsheid, realiteit en vermaak. Panorama richt zich op mannen die zich interesseren in nieuwsfotografie, misdaad, vrouwen en sport. In het weekblad wordt gebruik gemaakt van pakkende artikelen, goede achtergrondverhalen en grappige, nieuwswaardige en ontroerende foto’s. Nieuwe Revu: Nieuwe Revu is al jaren het hart van serieuze tijdschriften. Onthullend, informatief en scherp. Nieuwe Revu is stevig geworteld in het moderne leven en beschrijft elke week wat mooi is en waar het mis gaat in de Nederlandse samenleving. De lezer heeft een brede interesse en leest het vanwege het controversiële karakter ervan. Nieuwe Revu is niet links, niet rechts maar recht voor z’n raap. Nieuwe Revu is voor al diegenen die kritisch willen blijven.

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 19 2023” te beoordelen