pk panorama en nieuwe revu 13 2023.webp

Extra informatie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

,

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Uitgever

Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 13 2023

(0 klantbeoordelingen)
0/5

Oorspronkelijke prijs was: € 8,98.Huidige prijs is: € 6,99.

Uitverkocht

In deze editie:

Panorama 13 2023: Zeeuwse portier al 18 jaar vermist: John voorspelde zijn eigen moord – Uit de jungle, in Panorama. Annabel Visscher wil de grootste kont van Instagram – Madonna. Stoeipoes wordt 65 – De beste 1 april-grappen aller tijden – De drugslijn van Domenico G. Het modemerk van Domenico G. uit Purmerend was een doorslaand succes – zelfs Messi liep in My Brand – maar werd ook zijn ondergang. Een verhaal over blingbling, bierblikjes vol coke en een brandende Bentley.

Nieuwe Revu 13 203: Nos Sport, Meldpunt Mores, de NTR: zo verziekt is Hilversum – Eddy De Clercq: RoXY-oprichter over de toekomst van dance – Vergeten brandhaard: oorlogsjournalist op pad in Armenië – WOII: bankroof werd verzetsheld Gerhard Nijland fataal – Bij Roddelpraat is hij de schrik van elke BN’er die iets te verbergen heeft. Privé worstelt Dennis Schouten zo met zijn eigen demonen: ‘Ik heb heel weinig empathie.’ ‘Een mooi mens ben ik niet’

Uitverkocht

Over dit pakket:

Panorama: Panorama is hét blad dat zich compleet richt op mannen met spanning, ontspanning, politiek, eigenwijsheid, realiteit en vermaak. Panorama richt zich op mannen die zich interesseren in nieuwsfotografie, misdaad, vrouwen en sport. In het weekblad wordt gebruik gemaakt van pakkende artikelen, goede achtergrondverhalen en grappige, nieuwswaardige en ontroerende foto’s. Nieuwe Revu: Nieuwe Revu is al jaren het hart van serieuze tijdschriften. Onthullend, informatief en scherp. Nieuwe Revu is stevig geworteld in het moderne leven en beschrijft elke week wat mooi is en waar het mis gaat in de Nederlandse samenleving. De lezer heeft een brede interesse en leest het vanwege het controversiële karakter ervan. Nieuwe Revu is niet links, niet rechts maar recht voor z’n raap. Nieuwe Revu is voor al diegenen die kritisch willen blijven.

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 13 2023” te beoordelen