pk national geographic magazine en traveler 04 2023.webp

Extra informatie

Doelgroep

,

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Uitgever

Pakket National Geographic + National Geographic Traveler – 04 2023

(0 klantbeoordelingen)
0/5

Oorspronkelijke prijs was: € 14,50.Huidige prijs is: € 9,99.

Uitverkocht

In deze editie:

National Geographic 04 2023: De wereldbevolking groeit nog altijd, de teller staat inmiddels op 8 miljard, maar de piek is inzicht – Nigeria vlak voor een bevolkingsexplosie – China zet zich schrap voor de krimp – Oekraïne: de ijzeren wil van de mensen van het spoor – Uit balans. Seizoenen schuiven: wat doet dit met de natuur?

National Geographic Traveler 02 2023: Volg het water – Terug in het wild – Duurzaam dobberen via eeuwenoude vaarroutes langs heerlijke eilanden – Molise: het best bewaarde geheim van Italië – Vrijwilligerswerk op reis: do’s en don’ts – Architectuur en geschiedenis aan de oevers van de Elbe – Azulejos: de spiegels van de Portugese ziel – De rijke koffiecultuur van Istanbul – Leo Blokhuis: de soundtrack van Madrid

Uitverkocht

Over dit pakket:

National Geographic Magazine: National Geographic Magazine is een blad voor nieuwsgierige mensen, mensen die méér willen weten. Indachtig onze missie ‘Inspiring people to care about the planet’, belichten we in alles wat we doen de pracht, de veelzijdigheid én de kwetsbaarheid van onze aarde. De Nederlandstalige editie bestaat inmiddels achttien jaar en bevat naast vele internationale reportages ook verhalen, die nieuw licht werpen op bijzondere plekken in onze eigen omgeving. National Geographic Traveler: National Geographic Traveler is een blad voor mensen die méér willen weten.

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket National Geographic + National Geographic Traveler – 04 2023” te beoordelen