Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » National Geographic
Jaar van uitgave
Taal
Uitgever

National Geographic Magazine online bestellen

Jouw favoriete National Geographic Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Resultaat 1–20 van de 60 resultaten wordt getoond

Over National Geographic Junior

National Geographic Junior is een tijdschrift speciaal ontworpen voor kinderen tussen 8 en 14 jaar oud. Het tijdschrift is een variant van het bekende National Geographic Magazine en brengt dezelfde kwaliteit en passie voor de natuur, wetenschap en ontdekkingen op een toegankelijke en begrijpelijke manier voor kinderen. National Geographic Junior biedt een leerzame en vermakelijke leeservaring voor kinderen die graag meer willen leren over de wereld om hen heen.

De inhoud van National Geographic Junior

National Geographic Junior is een educatief tijdschrift dat gericht is op kinderen van 8 tot 13 jaar oud. Het tijdschrift staat vol met fascinerende artikelen over natuur, wetenschap, geschiedenis, geografie en culturele diversiteit, allemaal ontworpen om kinderen te inspireren en hen te helpen hun kennis te vergroten. De artikelen worden ondersteund door prachtige fotografie, illustraties en kaarten, en er zijn ook games, quizzen en activiteiten in het tijdschrift opgenomen om kinderen te helpen hun begrip van de onderwerpen te vergroten en hun leesvaardigheid te ontwikkelen.

Extra’s van National Geographic Junior

National Geographic Junior is een educatief tijdschrift voor kinderen dat vol zit met leuke en leerzame extra’s. Zo bevat elke editie bijvoorbeeld een poster van dieren, landen of andere interessante onderwerpen die passen bij het thema van de maand. Ook bevat het tijdschrift puzzels, weetjes, experimenten en quizzen om kinderen op een interactieve manier meer te leren over de wereld om hen heen. Daarnaast krijgen lezers bij het tijdschrift toegang tot exclusieve digitale content, zoals video’s, games en extra artikelen. Dit alles maakt National Geographic Junior tot een geweldig tijdschrift voor nieuwsgierige kinderen die graag meer willen leren over de natuur, wetenschap en geschiedenis.

Jaar van uitgave
Taal
Uitgever