Extra informatie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

,

Uitgever

Pakket Libelle + Margriet – 47 2023

(0 klantbeoordelingen)
0/5

Oorspronkelijke prijs was: € 9,50.Huidige prijs is: € 7,85.

Uitverkocht

In deze editie:

Margriet 47 2023: Els (58) Lijdt al vanaf haar 17de aan slapeloosheid: ‘Ik volgde elke tip op, maar niets hielp – We voelen ons 10 jaar jonger! en nog meer verassende uitkomsten van Margiets zelfbeeldenquête – Grijs haar op z’n mooist – partnergeweld: ‘Heel veel mensen denken: als je geslagen wordt,, dan ga je toch weg?’ – Mode: Net als op de catwalk (maar dan voor een leukere prijs)

Libelle 47 2023: Aan de wandel: De mooiste routes in Nederland mét een podcast op je oren: Van spechtsafari tot nachtwandeling – Openhartige verhalen – Waar doet ze het van? ‘Die twee ton spaargeld is ons pensioen’ – Liefde op latere leeftijd: ‘Het vinden van een man is een heuse baan’ – Een hospice voor jongeren: ‘Niet alle jonge zieke mensen willen terug naar hun ouders’ – Voor elk budget de perfecte bank + tips, trends & kleuren – Hartige taart & pasteitjes – Wég met de loonkloof! ‘Zo krijg jij óók wat je verdient’ – Frans Bauer: ‘Ik zette de knop om en nu ben ik 32 kilo lichter’

Uitverkocht

Over dit pakket:

Libelle: Libelle is de dagelijkse bron van inspiratie voor vrouwen die graag zorgen voor zichzelf en hun geliefden. Met lekkere en haalbare recepten, tips voor een gezond en evenwichtig leven, inspiratie voor een gezellige thuis en tuin, verhalen uit het leven gegrepen en nog veel meer! Margriet: In Margriet lees je alles over gezond en gelukkig ouder worden. Geniet elke week van persoonlijke verhalen, lekkere recepten, praktische tips om gezond te leven en herkenbare columns van onder anderen Aaf Brandt Corstius en Marjan van den Berg. Met Margriet sta je midden in het leven!

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Libelle + Margriet – 47 2023” te beoordelen