Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Margriet
Jaar van uitgave
Taal
Uitgever

Margriet Magazine online bestellen

Jouw favoriete Margriet Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Resultaat 1–20 van de 184 resultaten wordt getoond

Over Margriet

Margriet is een wekelijks tijdschrift dat in Nederland wordt uitgegeven. Het tijdschrift heeft als doelgroep vrouwen vanaf 30 jaar en biedt een mix van onderwerpen, van persoonlijke verhalen en interviews tot praktische tips en informatie over gezondheid, mode, beauty en wonen. Margriet bestaat al sinds 1938 en is daarmee een van de oudste vrouwenbladen van Nederland. Het tijdschrift heeft een trouwe lezersschare en is nog steeds populair bij vrouwen van alle leeftijden.

De inhoud van Margriet

Margriet is een Nederlands vrouwenweekblad dat sinds 1938 verschijnt. Het tijdschrift is bedoeld voor vrouwen van alle leeftijden en heeft een zeer gevarieerde inhoud. Naast artikelen over mode, beauty, gezondheid, relaties en wonen, bevat Margriet ook rubrieken over koken, reizen, tuinieren en culturele onderwerpen. Er is ook aandacht voor persoonlijke verhalen van lezeressen en interviews met bekende Nederlanders. Margriet wil vrouwen informeren, inspireren en vermaken en heeft een vaste schare trouwe lezeressen.

Extra’s van Margriet

Margriet biedt naast het tijdschrift ook diverse extra’s aan voor haar lezers. Zo is er een online omgeving met exclusieve content zoals extra artikelen en recepten. Ook organiseert Margriet diverse evenementen en workshops zoals een margriet kookworkshop en een margriet winterfair. Daarnaast biedt Margriet ook diverse reizen aan naar binnen- en buitenland voor haar lezers. Dit alles maakt Margriet meer dan alleen een tijdschrift, maar ook een community voor vrouwen van alle leeftijden.

Jaar van uitgave
Taal
Uitgever