Extra informatie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

,

Uitgever

Pakket Libelle + Margriet – 46 2023

(0 klantbeoordelingen)
0/5

 7,85

Uitverkocht

In deze editie:

margriet 46: Er zijn voor elkaar – Daar zijn de hulptroepen: Hier kun je terecht als je mantelzorger wordt – En dan is je partner ineens patiënt: ‘Mijn motto? Vieren wat je vieren kunt, je weet nooit wanneer het niet meer kan’ – Interview Tommy Wieringa: ‘Iets beters dan schrijven is er niet in de wereld. Behalve kinderen maken dan’ – De lekkerste recepten met najaarsgroenten – Mode: Breisels zijn een trend + DIY-patroon – Naar buiten! De mooiste landgoedwandelingen – Nog 3 weken tot Dé Winterfair – Jolanda (56): ‘Ik wil een maagverkleining, maar mijn vrouw wil niet dat ik afval!’

Libelle 46: Joie De Vivre: op z’n frans in eigen land. Tips & adresjes van kenners – Gratis patroon voor jouw mouwloos jasje – 29 snelle mooimakers voor je huis – Toetjes uit de Airfryer zoet& zalig – Vredesactie deel de duif. Selma is Islamitisch, Noa is Joods: ”We voelen dezelfde angst en delen dezelfde pijn ” – ”Promoot jezelf schaamteloos” 8 praktische werktips van topvrouwen. – 23 pagina’s persoonlijke verhalen – Genezen van depressies Rian(58): ”Vroeger zag ik dat de zon scheen, nu vóel ik ‘m ook weer” – Een maand lang niet liegen: ”Heel eh… apart, dat jurkje” – De kunst van het afscheid nemen: ”We bespraken alles behalve onze gecompliceerde relatie.

Uitverkocht

Over dit pakket:

Libelle: Libelle is de dagelijkse bron van inspiratie voor vrouwen die graag zorgen voor zichzelf en hun geliefden. Met lekkere en haalbare recepten, tips voor een gezond en evenwichtig leven, inspiratie voor een gezellige thuis en tuin, verhalen uit het leven gegrepen en nog veel meer! Margriet: In Margriet lees je alles over gezond en gelukkig ouder worden. Geniet elke week van persoonlijke verhalen, lekkere recepten, praktische tips om gezond te leven en herkenbare columns van onder anderen Aaf Brandt Corstius en Marjan van den Berg. Met Margriet sta je midden in het leven!

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Libelle + Margriet – 46 2023” te beoordelen