Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Flair » Flair – 47 2022
flair 47 2022.webp

Extra informatie

Categorie

Tijdschrift set

Uitgever

Flair – 47 2022

(0 klantbeoordelingen)
0/5

 3,95

Uitverkocht

In deze editie:

Gestalkt: ‘Als ik ooit dood in een greppel word gevonden, weet je wie het gedaan heeft’ – Ontsnapt uit de insta-bubbel: ‘Hoe nepper de foto was, hoe meer likes’ – Money Talks: ‘Soms vraagt mijn vriend of ik iets meer zakgeld kan overmaken’ – Doe mij er nog eentje: ‘Ik dronk steeds vaker stiekem, thuis en met de gordijnen dicht’ – Verliefd op de verkeerde: ‘Iedereen is nu boos op ons’ – Nog meer: eindelijk schuldenvrij: ‘In 12 jaar tijd loste ik €100.000 af’.

Uitverkocht

Met Flair zit je lekker in je vel! In dit magazine vind je betaalbare mode, makkelijke recepten en praktische tips voor in en rond het huis. Ook geniet je van de herkenbare columns, eerlijke interviews met bekende Nederlanders en leef je mee met de real life verhalen van lezeressen.

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Flair – 47 2022” te beoordelen