Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Flair
Jaar van uitgave
Taal
Uitgever

Over Flair

Flair is een populair Nederlands tijdschrift voor vrouwen, dat wekelijks verschijnt. Het blad staat bekend om haar luchtige en herkenbare inhoud, waarbij onderwerpen als mode, beauty, relatie en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Flair is een mix van inspirerende verhalen, reportages, interviews en rubrieken. Het blad richt zich op vrouwen in de leeftijd van 18 tot 35 jaar, maar ook oudere vrouwen vinden in Flair vaak nog herkenbare en interessante artikelen.

De inhoud van Flair

Het Nederlandse tijdschrift Flair is een wekelijks verschijnend vrouwenblad dat zich richt op een brede doelgroep van vrouwen van verschillende leeftijden. Het blad staat bekend om haar mix van persoonlijke verhalen, interviews, lifestyle-artikelen en mode- en beauty reportages. Daarnaast bevat het tijdschrift ook wekelijks rubrieken over gezondheid, relaties en koken. Flair wordt samengesteld door een team van ervaren redacteuren en freelancers en is inmiddels al meer dan 40 jaar een begrip in Nederland.

Extra’s van Flair

Flair biedt naast het magazine ook nog diverse online extra’s en events. Zo heeft het magazine een actieve website waarop dagelijks nieuws, artikelen en video’s worden geplaatst. Ook kunnen lezers via de website lid worden van de Flair-community en onderling contact leggen. Daarnaast organiseert Flair diverse events, zoals het jaarlijkse Flair Festival, waarbij lezeressen elkaar kunnen ontmoeten en kunnen deelnemen aan diverse workshops en activiteiten.

Jaar van uitgave
Taal
Uitgever