Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Flair » Flair – 30 2022
flair 30 2022.webp

Extra informatie

Categorie

Tijdschrift set

Uitgever

Flair – 30 2022

(0 klantbeoordelingen)
0/5

 3,95

Uitverkocht

In deze editie:

Droom groot (en begin klein). Er kan veel meer dan je denkt – Jayan raakte in een psychose: ‘Toen mijn kinderen op school waren, heb ik me overgoten met benzine’ – Selma Omari bijt van zich af. ‘Ik króóp voor de mensen die me het leven zuur maakten. Dat zou ik nu nooit meer doen’ – Sanne weet al 2 jaar dat haar man vreemdgaat. ‘Hij dénkt dat hij een geheim voor me heeft’ – Bedgeheimen: ‘Door corona moest ik het een tijd doen met online slaafjes’ – Viktor leek de ware: ‘Maar nu blijkt dat hij 2 kinderen bij 2 vrouwen heeft’ – Laat je to-dolist je leven makkelijker maken (en niet moeilijker) – Once in a lifetime: Barbados – ‘Bij gezamenlijke etentjes wil ik vooral níét de rekening krijgen’.

Uitverkocht

Met Flair zit je lekker in je vel! In dit magazine vind je betaalbare mode, makkelijke recepten en praktische tips voor in en rond het huis. Ook geniet je van de herkenbare columns, eerlijke interviews met bekende Nederlanders en leef je mee met de real life verhalen van lezeressen.

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Flair – 30 2022” te beoordelen