Je bent nu hier » Home » Magazines » Flair » Flair – 23 2022
flair 23 2022.webp

Extra informatie

Gewicht 0,16 g
Categorie

Tijdschrift set

Uitgever

Flair – 23 2022

(0 klantbeoordelingen)
0/5

 3,95

Uitverkocht

In deze editie:

De man en zijn morele kompas: waar gaat het mis? – Exclusief: grensoverschrijdend gedrag: 3 mannen bekennen. ‘Ik dacht: zo erg is het toch niet?’, ‘Ze smeekte me om te stoppen en zei dat ze bang voor me was’, ‘Het was een combinatie van alcohol en groepsdruk’ – Ziek van siliconen: ‘Ik kon niet meer lopen en woog nog maar 37 kilo’ – Bestolen: ‘Mijn ex heeft tonnen schuld gemaakt. Op mijn naam’ – Loop ik risico op een burn-out? – De heks: ‘Eén blik van mijn schoonmoeder is genoeg om mijn dag te verwoesten’.

Uitverkocht

Met Flair zit je lekker in je vel! In dit magazine vind je betaalbare mode, makkelijke recepten en praktische tips voor in en rond het huis. Ook geniet je van de herkenbare columns, eerlijke interviews met bekende Nederlanders en leef je mee met de real life verhalen van lezeressen.

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Flair – 23 2022” te beoordelen