Flair (23-2022)

In deze editie:

De man en zijn morele kompas: waar gaat het mis? – Exclusief: grensoverschrijdend gedrag: 3 mannen bekennen. ‘Ik dacht: zo erg is het toch niet?’, ‘Ze smeekte me om te stoppen en zei dat ze bang voor me was’, ‘Het was een combinatie van alcohol en groepsdruk’ – Ziek van siliconen: ‘Ik kon niet meer lopen en woog nog maar 37 kilo’ – Bestolen: ‘Mijn ex heeft tonnen schuld gemaakt. Op mijn naam’ – Loop ik risico op een burn-out? – De heks: ‘Eén blik van mijn schoonmoeder is genoeg om mijn dag te verwoesten’

 3,95

Uitverkocht

Uitverkocht

Over dit magazine:

Flair staat vol met artikelen over betaalbare mode, eenvoudige beautytips, makkelijke recepten en interviews met bekende en onbekende Nederlanders. De lezeressen spelen een belangrijke rol in Flair. Elke week staat het Flair tijdschrift vol persoonlijke verhalen, krijgt een lezeres een make over en kun je meekijken in het huishoudboekje van een Flair lezeres in de rubriek ‘Waar doet ze het van?’. Regelmatig vind je bij je Flair een extra boekje met aanbiedingen en leuke kortingen voor lezeressen zoals het hotel- en beautyboekje en elk seizoen een boekje met de leukste uitjes. Tot slot verschijnen van Flair ook regelmatig leuke themanummers. Flair gaat over alles wat het leven leuker maakt. Flair makes you feel good!
Winkelwagen
Scroll naar top