Je bent nu hier » Home » Magazines » Flair » Flair – 02 2023
flair 02 2023.webp

Extra informatie

Categorie

Tijdschrift set

Uitgever

Flair – 02 2023

(0 klantbeoordelingen)
0/5

 4,10

Uitverkocht

In deze editie:

Door het oog van de naald. Wendy: ‘Toen mijn haar vastzat in het zwembadrooster raakte ik bewusteloos’ – 7 jaar later. Tine was bij de aanslag in Brussel: ‘Nog steeds hoor ik die vrouw roepen: ‘Waar is mijn kindje?’ – Nieuwe liefde: ‘Nadat de kat van mijn ex mij verwijtend aankeek, verloor ik mijn erectie’ – Tijdens haar burn-out nam Marloes een radicaal besluit: ‘Ik ga in een cottage op het Engelse platteland wonen’ – #dossier paniekaanvallen: ‘Ik dacht serieus dat ik doodging’.

Uitverkocht

Met Flair zit je lekker in je vel! In dit magazine vind je betaalbare mode, makkelijke recepten en praktische tips voor in en rond het huis. Ook geniet je van de herkenbare columns, eerlijke interviews met bekende Nederlanders en leef je mee met de real life verhalen van lezeressen.

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Flair – 02 2023” te beoordelen