Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Flair » Flair – 01 2023
flair 01 2023.webp

Extra informatie

Categorie

Tijdschrift set

Uitgever

Flair – 01 2023

(0 klantbeoordelingen)
0/5

 4,10

Uitverkocht

In deze editie:

Nadia’s man werd zomaar vermoord: ‘De geboortekaartjes die hij ging posten, lagen om hem heen’ – Alles voor een ballonnetje. Busra (26): ‘Ik heb m’n lichaamverkloot met lachgas’ – Keuzestress: ‘Ik twijfelde tussen een auto kopen of mijn borsten laten doen’ – Hack de crisis. tips en tricks van experts: zo kom je wél rond – Bij de relatietherapeut: ‘Toen ik dronken was, heeft hij me aangeboden aan zijn beste vriend’ – Nog meer: schoenenverslavingen: ‘Ik gaf meer uit aan sneakers dan aan mijn huur’.

Uitverkocht

Met Flair zit je lekker in je vel! In dit magazine vind je betaalbare mode, makkelijke recepten en praktische tips voor in en rond het huis. Ook geniet je van de herkenbare columns, eerlijke interviews met bekende Nederlanders en leef je mee met de real life verhalen van lezeressen.

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Flair – 01 2023” te beoordelen