Veronica Superguide

Abonnementen van Veronica Superguide

Sluit je liever een abonnement af, zodat je nooit meer een editie hoeft te missen? Maak een keuze uit onderstaande opties en geniet van alle extra voordelen die jij als abonnee allemaal hebt!
  • Profiteer van mooie kortingen ten opzichte van de winkelprijs
  • Ontvang elke editie, nog voordat deze in de winkels ligt
  • Gratis verzending

LooptijdPremieVoordeelPrijs
Looptijd: 52 nummersPremie: Voordeel: 28%Prijs:  2,00 (per week)
* Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Een abonnement op Veronica Superguide opent de deur naar een wereld vol entertainment, waarin lezers worden meegenomen op een ontdekkingsreis door het rijke aanbod van films, series, televisieprogramma’s, streamingdiensten en meer. Dit alles wordt gepresenteerd in een eigentijdse en overzichtelijke stijl, waardoor het gemakkelijk is om op de hoogte te blijven van de nieuwste releases, trends en must-watch shows.

Met een abonnement op Veronica Superguide ontvangen abonnees regelmatig een gevarieerd magazine boordevol recensies, interviews, achtergrondverhalen en exclusieve content die hen helpt bij het maken van de beste kijkkeuzes. Of het nu gaat om blockbusters in de bioscoop, nieuwe series op streamingplatforms of de laatste ontwikkelingen op televisie, Veronica Superguide biedt een deskundige gids om het maximale uit elke kijkervaring te halen.

Daarnaast biedt een abonnement op Veronica Superguide vaak extra voordelen, zoals exclusieve evenementen, voorvertoningen of kortingen op tickets voor bioscoop- en theaterbezoeken. Dit maakt het abonnement niet alleen een handige bron van informatie, maar ook een bron van extra plezier en entertainment.

Of je nu een fervent bingewatcher bent, een cinefiel die altijd op zoek is naar de nieuwste films, of gewoon iemand die graag op de hoogte blijft van de laatste trends in de wereld van entertainment, een abonnement op Veronica Superguide is de ultieme metgezel voor elke liefhebber van film en televisie. Met zijn uitgebreide inhoud en handige tips wordt het abonnement al snel een onmisbaar onderdeel van de mediaconsumptie van iedere abonnee.

Veelgestelde vragen

Afgesloten abonnementen gelden tot wederopzegging. Dit houdt in dat abonnementen na afloop van de looptijd automatisch worden omgezet in een nieuwe abonnementsperiode.

Cadeau- en proefabonnementen stoppen aan het einde van de looptijd automatisch.

Het abonnement zal starten met de eerstvolgende editie die wordt uitgebracht. Het kan dus even duren voordat u de eerste uitgave van uw abonnement thuis ontvangt.

Via de website aangeboden kortingen zijn enkel geldig voor abonnementen die via deze website worden afgesloten. Na de looptijd van het afgesloten abonnement zal het abonnement verlengd worden met het reguliere tarief.

Gedurende de afgesproken duur van een abonnement, kan het abonnement niet worden beëindigd. Na deze eerste abonnementsperiode kan het abonnement worden opgezegd met inachtneming van de opzegtermijn, zoals deze wettelijk is vastgelegd in de Wet van Dam.