Saar magazine (05-2021)

Saar magazine (05-2021)

 5,99

 5,99

In deze editie:

Alles moet anders – Ik & mijn midlifecrisis: Bye bye hangbillen – Ontsnapt uit mijn baan: ‘Had ik veel eerder moeten doen’ – We vrijen weer: En dat werd tijd ook – In de afkickkliniek: ‘Shit, mag ik echt nooit meer drinken?’ – Esther Verhoef: ‘Af en toe een joint, daar krijg je mooie gesprekken van’ – Ik ga, zei de lafbek: Verlaten vrouw vertelt – Lidewij werd wijnboerin: Ik vertrek, 20 jaar later – Millennial is boos: Mam, word alsjeblieft een beetje woke

Uitverkocht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Over dit magazine:

Saar Magazine is hét online magazine voor 50-plus vrouwen van Nederland en gaat over alle hilarische en dramatische kanten van ouder worden.

Gewicht 0.319 kg
Editienummer

05-2021

Taal

Nederlands

Uitgeverij

Snippet Media BV

Verschenen op

16-10-2021

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Saar magazine (05-2021)” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar top