quest 08 2022.webp

Extra informatie

Doelgroep

,

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Uitgever

Quest – 08 2022

(0 klantbeoordelingen)
0/5

 6,50

Uitverkocht

In deze editie:

Veel mensen hebben een mening over de straffen die criminelen krijgen. Te soft, te hard, te lang, te kort. Wij van Quest vroegen ons af: als je een nieuwe samenleving begint met het doel de misdaad zoveel mogelijk uit te bannen, welke straffen zijn dan nodig? Lastig, vonden de onderzoekers die we het vroegen. Een celstraf is niet zaligmakend, maar ook op taakstraffen blijkt wat aan te merken.

Er komen steeds meer windmolens en zonneparken. Toch kunnen die nog lang niet de fossiele brandstoffen vervangen. Is er wel plaats genoeg in Nederland om alle benodigde windturbines en zonnecellen neer te zetten?

Verder in deze Quest de vraag wat we moeten met onze muntjes en bankbiljetten. Kunnen die niet gewoon weg? We betalen amper nog handje contantje. Of brengt afrekenen met alleen een pinpas of telefoon problemen met zich mee?

En heb je zin in een gedachte-experiment? Stel dat er een levende T. rex uit Artis in Amsterdam ontsnapt. Hoeveel slachtoffers zouden er vallen? Hoe eindigt zijn vlucht? Met de kennis die we hebben over dit monster uit de prehistorie, is dat goed te voorspellen.

Uitverkocht

Hier vind je Quest, Quest-pakket, Quest-puzzelmix. In Quest vind je elke maand een spannende mix van kennis en plezier. We noemen het braintainment. Je krijgt antwoord op fascinerende, verrassende vragen over psychologie, gezondheid, voeding, natuur, wetenschap, techniek, sport en reizen. Dit nu allemaal eenvoudig te bestellen bij Magvilla.

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Quest – 08 2022” te beoordelen