Pure Luxe abonnement

Abonnementen van Pure Luxe abonnement

Sluit je liever een abonnement af, zodat je nooit meer een editie hoeft te missen? Maak een keuze uit onderstaande opties en geniet van alle extra voordelen die jij als abonnee allemaal hebt!
  • Profiteer van mooie kortingen ten opzichte van de winkelprijs
  • Ontvang elke editie, nog voordat deze in de winkels ligt
  • Gratis verzending

LooptijdPremieVoordeelPrijs
Looptijd: 2 nummersPremie: Voordeel: 0%Prijs:  40,00
* Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Over dit magazine:

Pure Luxe gelooft dat succesvolle mensen en hun dierbaren het verdienen om van luxe te genieten.
Dit doen ze op hun eigen manier.
Pure Luxe is ervan overtuigd dat luxe merken met een mooi verhaal opgemerkt dienen te worden bij het juiste publiek.
Door de storytelling zichtbaar te maken ontstaat een relatie met uw publiek en worden ze onderdeel van uw verhaal.
Vanuit die gedachte verbindt Pure Luxe uw merk met uw gewenste publiek.
Omdat merken in de vluchtige online wereld niet altijd hun complete verhaal kunnen overbrengen, kiest Pure Luxe voor de combinatie met een fysiek magazine waarin de lezer rustig en aandachtig het verhaal kan beleven.
‘Pure Luxe brengt vraag en aanbod samen in een alsmaar groeiende high-end markt’

Veelgestelde vragen

Afgesloten abonnementen gelden tot wederopzegging. Dit houdt in dat abonnementen na afloop van de looptijd automatisch worden omgezet in een nieuwe abonnementsperiode.

Cadeau- en proefabonnementen stoppen aan het einde van de looptijd automatisch.

Het abonnement zal starten met de eerstvolgende editie die wordt uitgebracht. Het kan dus even duren voordat u de eerste uitgave van uw abonnement thuis ontvangt.

Via de website aangeboden kortingen zijn enkel geldig voor abonnementen die via deze website worden afgesloten. Na de looptijd van het afgesloten abonnement zal het abonnement verlengd worden met het reguliere tarief.

Gedurende de afgesproken duur van een abonnement, kan het abonnement niet worden beëindigd. Na deze eerste abonnementsperiode kan het abonnement worden opgezegd met inachtneming van de opzegtermijn, zoals deze wettelijk is vastgelegd in de Wet van Dam.