pk panorama en nieuwe revu 39 2022.webp

Extra informatie

Categorie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Frequentie

Taal

Thema

,

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Uitgever

Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 39 2022

(0 klantbeoordelingen)
0/5

Oorspronkelijke prijs was: € 7,98.Huidige prijs is: € 5,99.

Uitverkocht

In deze editie:

Panorama 39-2022: Feyenoord-volger Martijn Krabbendam: ‘Soms hoor ik dat ik dood moet’ – Kogel van eigen deeg: 9 moordenaars die zelf de volle laag kregen – Ik & mijn slak. Gewone Nederlanders met bizarre huisdieren – Escort Saskia: Seks in een loeistrakke lakjurk – ‘Ik werd verdacht van de moord op Tanja Groen’ – ‘Na de bedreigingen moest ik onderduiken’ – Exclusief! Strafrecht-docent Robert Horselenberg vertelt voor het eerst zijn verhaal

Nieuwe Revu 39-2022: ‘Ik maak kunst sexy’. De Nederlandse kunstenaar Joseph Klibansky schiet internationaal als een komeet omhoog. In een exclusief interview vertelt hij hoe. ‘Ik doe dingen die tot voor kort not done waren in de kunstwereld’ – Wéér ruzie met mama: wie denkt Roxeanne Hazes dat ze is? – Zó proberen auto-opkoopsites je op te lichten – Ezra Miller: van Hollywood-belofte tot losgeslagen gek – Aan het front: oorlogsjournalist peilt de sfeer in Kyiv.

Uitverkocht

Over dit pakket:

Panorama: Panorama is hét blad dat zich compleet richt op mannen met spanning, ontspanning, politiek, eigenwijsheid, realiteit en vermaak. Panorama richt zich op mannen die zich interesseren in nieuwsfotografie, misdaad, vrouwen en sport. In het weekblad wordt gebruik gemaakt van pakkende artikelen, goede achtergrondverhalen en grappige, nieuwswaardige en ontroerende foto’s. Nieuwe Revu: Nieuwe Revu is al jaren het hart van serieuze tijdschriften. Onthullend, informatief en scherp. Nieuwe Revu is stevig geworteld in het moderne leven en beschrijft elke week wat mooi is en waar het mis gaat in de Nederlandse samenleving. De lezer heeft een brede interesse en leest het vanwege het controversiële karakter ervan. Nieuwe Revu is niet links, niet rechts maar recht voor z’n raap. Nieuwe Revu is voor al diegenen die kritisch willen blijven.

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 39 2022” te beoordelen