pk panorama en nieuwe revu 32 2021.webp

Extra informatie

Categorie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Frequentie

Taal

Thema

,

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Uitgever

Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 32 2021

(0 klantbeoordelingen)
0/5

Oorspronkelijke prijs was: € 7,98.Huidige prijs is: € 5,99.

Uitverkocht

In deze editie:

Panorama 32 2021: Hier aan de narcosta: Waarom de Hollandse Penoza zo graag aan de Spaanse kust zit – Johan van der Velde overwon kanker: ‘Nooit getwijfeld dat ik beter zou worden’ – De vergeten moord op Myra Broekx: ‘Wat heeft de dader bezield?’

Nieuwe Revu 32 2021: Dennis Schouten: ‘Rogier Smit appte dat hij met me naar bed wil’ – Big2: ‘Zelfs op de kutste dagen ben ik nog heel gelukkig’ – Shirt uit! Verzamelaar David Endts mooiste voetbalshirts – Burenruzie: Hoe een potje voetbal uitdraaide op oorlog – ‘Nu ga ik oogsten’ – Exclusief interview: André van Duin over zijn succes, zijn jeugd en zijn liefdes.

Uitverkocht

Over dit pakket:

Panorama: Panorama is hét blad dat zich compleet richt op mannen met spanning, ontspanning, politiek, eigenwijsheid, realiteit en vermaak. Panorama richt zich op mannen die zich interesseren in nieuwsfotografie, misdaad, vrouwen en sport. In het weekblad wordt gebruik gemaakt van pakkende artikelen, goede achtergrondverhalen en grappige, nieuwswaardige en ontroerende foto’s. Nieuwe Revu: Nieuwe Revu is al jaren het hart van serieuze tijdschriften. Onthullend, informatief en scherp. Nieuwe Revu is stevig geworteld in het moderne leven en beschrijft elke week wat mooi is en waar het mis gaat in de Nederlandse samenleving. De lezer heeft een brede interesse en leest het vanwege het controversiële karakter ervan. Nieuwe Revu is niet links, niet rechts maar recht voor z’n raap. Nieuwe Revu is voor al diegenen die kritisch willen blijven.

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 32 2021” te beoordelen