pk panorama en nieuwe revu 30 2023.webp

Extra informatie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Jaar uitgave

Taal

Thema

,

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Uitgever

Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 30 2023

(0 klantbeoordelingen)
0/5

Oorspronkelijke prijs was: € 8,98.Huidige prijs is: € 6,99.

Uitverkocht

In deze editie:

Panorama 30 2023: Wanneer is coke-baron Bolle Jos de klos? Turkse politie heeft de aanval ingezet. Rechterhand Isaac ‘Bom’ B. vorige maand opgepakt. Hoelang nog kan Jos Leijdekkers onderduiken? – Waarom Saskia’s klant Jan Gilde als een klein meisje – Ultieme vleeskeuring: Panorama’s übercarnivoor Marco zet zijn tanden in plantaardige burgers – Ramon was al 374 keer klapvee bij De Slimste Mens: ‘Mijn huisarts zei dat ik een hobby moest zoeken’ – Cosmetisch arts Robert Schoemacher waarschuwt: ‘Eindeloos aan jezelf sleutelen is levensgevaarlijk’ – Van hotdogverkoper tot Wagner-baas: Zelfs Poetin is bang voor Jevgeni Prigozjin

Nieuwe Revu 30 2023: Deepfake alarm: Het aantal incidenten met criminele deepfakes rijst de pan uit. De politie zegt zelfs dat onze rechtsstaat op het spel staat: ‘Met opsporing alleen gaan we de wapenwedloop met malafide deepfakes verliezen’ -Olympische worsteling: Parijs klaagt over de Spelen – DJ Jean: ‘Hoe woke te werk gaat, is bijna fascisme’ – Geniale ‘Tarantino van Afrika’ maakt films voor 200 dollar – Voetbaldrama: Dreigt voor Steijn nu al rampseizoen bij Ajax?

Uitverkocht

Eerdere edities van Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 30 2023

Andere suggesties…

 Over dit pakket:

Panorama: Panorama is hét blad dat zich compleet richt op mannen met spanning, ontspanning, politiek, eigenwijsheid, realiteit en vermaak. Panorama richt zich op mannen die zich interesseren in nieuwsfotografie, misdaad, vrouwen en sport. In het weekblad wordt gebruik gemaakt van pakkende artikelen, goede achtergrondverhalen en grappige, nieuwswaardige en ontroerende foto’s. Nieuwe Revu: Nieuwe Revu is al jaren het hart van serieuze tijdschriften. Onthullend, informatief en scherp. Nieuwe Revu is stevig geworteld in het moderne leven en beschrijft elke week wat mooi is en waar het mis gaat in de Nederlandse samenleving. De lezer heeft een brede interesse en leest het vanwege het controversiële karakter ervan. Nieuwe Revu is niet links, niet rechts maar recht voor z’n raap. Nieuwe Revu is voor al diegenen die kritisch willen blijven.

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 30 2023” te beoordelen