de verrassing van een

los

tijdschrift

MENU

ZOEKEN

WINKELWAGEN

Je bespaart 25%

Extra informatie

Categorie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Frequentie

Taal

Thema

,

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Uitgever

Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 27 2022

 5,99

Uitverkocht

Uitverkocht

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

Panorama 27-2022: Emile Ratelband: ‘De meeste mannen zijn halve wijven geworden’ – Knettergekke coke-nazi: Pablo Escobar’s rechterhand loopt vrij rond in Berlijn – Horror-vakanties: De 10 vreselijkste bestemmingen – Het NK touwtrekken: ‘Deze sport blijft trekken’ – 1 jaar zonder Peter: Vrienden en collega’s herdenken hun held

Nieuwe Revu 27-2022: Nijman juicht protestboeren toe: ‘Daar is dan eindelijk die vuist’ – FBI dwong drugsdealer vriendjes te worden met seriemoordenaar – Diggy Dex: ‘Ik wil geen slaaf worden van mijn eigen lifestyle’ – Komt dat schot: Zo wonnen Oranjevrouwen 5 jaar terug het EK – Hij was maar een clown: Journalist Steven Derix duikt in het leven van de Oekraïense president Zelensky. Over hoe een acteur en komiek oog in oog kwam te staan met de oorlogszucht van Poetin.

Over dit pakket:

Panorama: Panorama is hét blad dat zich compleet richt op mannen met spanning, ontspanning, politiek, eigenwijsheid, realiteit en vermaak. Panorama richt zich op mannen die zich interesseren in nieuwsfotografie, misdaad, vrouwen en sport. In het weekblad wordt gebruik gemaakt van pakkende artikelen, goede achtergrondverhalen en grappige, nieuwswaardige en ontroerende foto’s. Nieuwe Revu: Nieuwe Revu is al jaren het hart van serieuze tijdschriften. Onthullend, informatief en scherp. Nieuwe Revu is stevig geworteld in het moderne leven en beschrijft elke week wat mooi is en waar het mis gaat in de Nederlandse samenleving. De lezer heeft een brede interesse en leest het vanwege het controversiële karakter ervan. Nieuwe Revu is niet links, niet rechts maar recht voor z’n raap. Nieuwe Revu is voor al diegenen die kritisch willen blijven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 27 2022” te beoordelen