Extra informatie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

,

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Uitgever

Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 05 2024

(0 klantbeoordelingen)
0/5

 7,25

Uitverkocht

In deze editie:

Panorama 05 2024: Piet keur: ‘Wat er in die Sauna gebeurde, was echt niet normaal’ Ach, vaderlief… – Willem Holleeder, Klaas Bruinsma talloze leden van de Mocro Mafia; Stuk voor stuk kozen ze voor de misdaad omdat hun pa niet deugde

Nieuwe Revu 05 2024: lil ‘Kleine: Rechtstreeks van afkickkliniek richting bar – De kwetsbare ziel van Sid Vicious: 21 was hij nog maar toen hij precies 45 jaar geleden overleed: Sid Vicious, misschien wel de meest iconische punker aller tijden.

Uitverkocht

 Over dit pakket:

Panorama: Panorama is hét blad dat zich compleet richt op mannen met spanning, ontspanning, politiek, eigenwijsheid, realiteit en vermaak. Panorama richt zich op mannen die zich interesseren in nieuwsfotografie, misdaad, vrouwen en sport. In het weekblad wordt gebruik gemaakt van pakkende artikelen, goede achtergrondverhalen en grappige, nieuwswaardige en ontroerende foto’s. Nieuwe Revu: Nieuwe Revu is al jaren het hart van serieuze tijdschriften. Onthullend, informatief en scherp. Nieuwe Revu is stevig geworteld in het moderne leven en beschrijft elke week wat mooi is en waar het mis gaat in de Nederlandse samenleving. De lezer heeft een brede interesse en leest het vanwege het controversiële karakter ervan. Nieuwe Revu is niet links, niet rechts maar recht voor z’n raap. Nieuwe Revu is voor al diegenen die kritisch willen blijven.

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 05 2024” te beoordelen