pk menshealth runnersworld 02 2023.webp

Extra informatie

Categorie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

, ,

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Uitgever

Pakket Men’s Health + Runner’s World – 02 2023

(0 klantbeoordelingen)
0/5

Oorspronkelijke prijs was: € 13,99.Huidige prijs is: € 9,75.

Uitverkocht

In deze editie:

Men’s Health 01-2023: The Rock. Vijftig jaar, nog steeds van steen – 5x de beste manieren om je herstel te versnellen – Begin je jaar goed. Met de juiste mindset maak je van 2023 je beste, sterkste en gelukkigste jaar ooit – De strijd tegen snurken: Zo keert de rust terug in je slaapkamer – Waag de sprong: Tijd voor een nieuwe baan? Ontdek het!

Runner’s World 01-2023: Goede voornemens? Wees lief voor jezelf! – Vooral cool. Het verhaal van Nike – Ode aan de omelet. Het perfecte eitje – Tim Verbaandert: Kwestie van geduld – Verleg je grenzen: De kracht van de geest

Uitverkocht

Eerdere edities van Pakket Men’s Health + Runner’s World – 02 2023

Over dit pakket:

Runner’s World: Hou jij van hardlopen? Het magazine voor iedere hardloper! Runner’s World staat boordevol informatie over trainingen, voedingsschema’s, blessures en de leukste evenementen bij jou in de buurt. Men’s Health: Men’s Health Magazine is voor actieve, succesvolle, goed opgeleide en welstandige mannen tussen de 25 en 45 jaar, die een bewust, fit en gezond leven (willen) leiden. De belangrijkste pijlers zijn fitness, sex, gezondheid, voeding, psyche en stijl.

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Men’s Health + Runner’s World – 02 2023” te beoordelen