mijn hobbykaart 95 2020 2021.webp

Extra informatie

Gewicht 0,43 g

Mijn hobbykaart – 95 2020

(0 klantbeoordelingen)
0/5

 6,50

Uitverkocht

In deze editie:

De leukste kaarten – 32 knipvellen! – Taart – Beterschap – Gefeliciteerd

Uitverkocht

Eerdere edities van Mijn hobbykaart – 95 2020

Maak je als hobby kaarten of wil je wat nieuws proberen? Mijn Hobbykaart bevat al het materiaal voor het maken van minimaal 30 eigen verschillende kaarten. De thema’s zijn o.a. geboorte, beterschap, verjaardag, liefde en meer. In dit tijdschrift kan je ook te gang gaan met verschillende kaart formaten. Mijn hobbykaart staat boordevol stappenvellen, basispapier, vellum, karton en vele extra’s zoals de rubrieken. Ook vind je er unieke interviews met mensen die van kaarten maken houden. Nu eenvoudig te bestellen bij Magvilla.

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mijn hobbykaart – 95 2020” te beoordelen