Margriet (26-2022)

In deze editie:

26 Spanjetips van kenners – Leven als een pensionado. Overwinteren in Spanje: Zó is het voor jou ook mogelijk – Mijn stad: Barcelona – Tomaten met een Spaans tintje – Marloes (61): ‘Ik wist allang dat mijn man mij bedroog’ – Adelheid Roosen & Hugo Borst. ‘Op de één of andere manier passen wij heel goed’ – Van tapas tot Gaudí – Gonnie (63) heeft ALS. ‘Ik wil zo lang mogelijk de regie voeren’

 4,45

Uitverkocht

Uitverkocht

Over dit magazine:

Margriet lezen is elke week genieten! Openhartige interviews, persoonlijke verhalen, modetrends, heerlijke recepten, fijne reisreportages, praktische tips & heel veel inspiratie. En natuurlijk de columns van onder anderen Annette Heffels en Yvon Jaspers. Elke week weer een cadeautje op ruim 112 pagina’s. Elke week volop leesplezier, dit is Margriet.
Winkelwagen
Scroll naar top