Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Octane

Over Octane

Octane is een Brits magazine over klassieke en moderne luxe auto’s. Het tijdschrift richt zich op auto-enthousiastelingen en biedt interessante verhalen, gedetailleerde artikelen en prachtige foto’s van de meest begeerde auto’s uit de hele wereld. Octane biedt daarnaast een mix van nieuws en functies, interviews, rij-impressies, evenementen en beursverslagen. Het is een perfect tijdschrift voor autoliefhebbers die graag op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van luxe auto’s.

De inhoud van Octane

Octane is een tijdschrift dat gericht is op de liefhebbers van klassieke en moderne auto’s. Het magazine biedt diepgaande artikelen over auto’s, van klassieke auto’s uit de jaren 50 tot de nieuwste sportauto’s. Het tijdschrift heeft een focus op de geschiedenis van de auto-industrie, maar ook op de ontwikkelingen in de hedendaagse autowereld. Octane is rijkelijk geïllustreerd met prachtige fotografie, en biedt informatie over auto-evenementen, auto testritten en autoreizen, zowel in binnen- als buitenland. Bovendien worden er ook artikelen geschreven over persoonlijke ervaringen van autobezitters, verzamelaars en liefhebbers. Het magazine is geschikt voor lezers die een passie hebben voor auto’s, en die graag geïnformeerd worden over de laatste ontwikkelingen in de auto-industrie.

Extra’s van Octane

Het tijdschrift Octane biedt naast de uitgebreide artikelen over klassieke auto’s, de autowereld, rij-indrukken en lifestyle items ook interessante extra’s. Zo bevat elk nummer van het tijdschrift een kaartje van de mooiste plekken om te rijden, evenals tips van experts over hoe je een klassieke auto het beste kunt onderhouden. Daarnaast biedt het tijdschrift regelmatig exclusieve previews van aankomende veilingen en evenementen, en toont het fantastische foto’s van prachtige klassieke auto’s.