Je bent nu hier » Home » Auto & vervoer » Klassiekers
Jaar uitgave
2
Taal
25
Thema
25
Uitgever
6
Stock
20
31

Over Auto Motor Klassiek

Auto Motor Klassiek is een Nederlands tijdschrift voor autoliefhebbers en richt zich op mensen die geïnteresseerd zijn in klassieke auto’s, oldtimers en youngtimers. Het tijdschrift is in 1990 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende klassieke auto-tijdschriften in Nederland. Het blad verschijnt maandelijks en bevat artikelen en reportages over restauraties, techniek, autospotting, evenementen, achtergrondverhalen en meer.

De inhoud van Auto Motor Klassiek

Het tijdschrift Auto Motor Klassiek is gericht op de autoliefhebber die geïnteresseerd is in klassieke auto’s en motoren. Het magazine biedt een mix van artikelen over de geschiedenis van klassieke voertuigen, technische informatie en advies, evenals nieuws over aankomende evenementen en beurzen. Er worden regelmatig klassieke auto’s en motoren getest en er worden tips gegeven over restauratie en onderhoud. Kortom, Auto Motor Klassiek is een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in het behouden en restaureren van klassieke voertuigen.

Extra’s van Auto Motor Klassiek

Het tijdschrift Auto Motor Klassiek bevat naast de reguliere inhoud ook verschillende extra’s. Zo is er een uitgebreide rubriek met vraag en antwoord, waar lezers hun vragen over klassieke auto’s kunnen stellen en beantwoord zien worden. Ook is er aandacht voor evenementen en beurzen waar klassieke auto’s centraal staan. Daarnaast biedt het tijdschrift lezers de mogelijkheid om gratis zoekertjes te plaatsen en kunnen abonnees profiteren van kortingen op diverse producten en evenementen.