harlequin bookazine 12 2022.webp

Extra informatie

Doelgroep

,

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Harlequin Bookazine – 12 2022

(0 klantbeoordelingen)
0/5

 4,99

Uitverkocht

In deze editie:

Extra dik kerst nummer – Jill Shalvis. Kussen onder de mistletoe – Marijke Vos: De matchmaker

Kussen onder de mistletoe

Als het aan haar ligt wordt er niet gekust onder de mistletoe… hoewel hij het haar wel moeilijk maakt!

Willa is aan het worstelen met een stuk zeep en een stel vieze puppy’s wanneer Keane Winters haar dierenwinkel binnenloopt – met een knalroze kattenreismand in zijn hand. Of zij niet een dagje op zijn kat wil passen. Alsof ze daar zin in heeft; hij herkent haar niet eens!

Keane zit opgescheept met de kat van zijn tante en is wanhopig op zoek naar iemand die het duivelse beest een dag van hem over kan nemen. De mooie eigenares van de dierenwinkel wil hem vast wel helpen. Of toch niet, want ze is om onbekende redenen woedend op hem!

Willa kan nu eenmaal geen kat in de kou laten staan, dus besluit ze Keane uit de brand te helpen. En, toegegeven, hij is echt veel minder arrogant dan op de middelbare school. Toch vergeeft ze hem niet zomaar dat hij haar hart heeft gebroken. Hoewel, met de kerstgedachte en zo…

De matchmaker

Liefde? Ha! Carol gelooft niet in de liefde. Tenzij ze er geld aan kan verdienen. Haar miljonairsmatchingbureau loopt dan ook als een tierelier. Zeker rond de kerstdagen werkt ze hard en maakt ze lange dagen, wat ze ook eist van iedereen om haar heen. Carol kan niet wachten tot de kerstdagen achter de rug zijn. Totdat een nieuwe cliënt haar meeneemt op een reis door het verleden en het heden en haar een kijkje in de toekomst geeft. Lukt het dan toch om Carols koude hart te laten smelten?

Uitverkocht

Over dit magazine:

Een compleet boek in tijdschriftformaat! Elke vier weken verschijnt er een nieuwe verrassende titel. Dat kan een boeiende, aangrijpende roman zijn of een bloedstollende thriller. Stuk voor stuk geschreven door de beste auteurs van de wereld. Boeken die je gemakkelijk in je tas stopt en die je niet meer weglegt voordat je ze uit hebt.

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Harlequin Bookazine – 12 2022” te beoordelen