Fire&Food (03-2019)

Actie!
Actie!

Fire&Food (03-2019)

 4,95

 4,95

In deze editie

Chefs op de bres voor kalfsvlees, Lekker mals, mager en veelzijdig – Churrasco, barbecuen op z’n Braziliaans – De sjasliek van Ralph de Kok – Barbecuemenu, Laetitia gaat door het vuur! – Aan de slag met je eigen rub, Vlees en vis goed op smaak – Zomerse salades, Jeanette Rijnbeek zorgt voor iets fris bij de maaltijd – Koken op cederhout, Emilie van der Woerd over hout als smaakmaker – Mosselen, oesters en garnalen op de barbecue – en nog veel meer…

Beschikbaarheid: Op voorraad

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Over het magazine:

Fire&Food is hét lifestyle-magazine voor mensen die plezier hebben in het buiten zijn, buiten koken en samen eten.

Het magazine laat de mooiste facetten van het buitenkoken zien en informeert de lezer vier keer per jaar op 84 pagina’s uitgebreid over de nieuwste barbecue en grill trends, met veel recepten, informatieve reportages, achtergrondinformatie, handige barbecue tips en aanbiedingen. Fire&Food inspireert en verrast telkens weer!

Gewicht 0.32 kg
Taal

Nederlands

Frequentie

4 x per jaar

Titels

FoodMediair

Editienummer

01-2020

Verschenen op

8-15-20

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fire&Food (03-2019)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top