Boeken magazine (25-2020)

Boeken magazine (25-2020)

 7,99

 7,99

In deze editie

Rutger Bregman verovert de wereld: ‘Mijn boek zet mensen in beweging. Dat is mijn grootste voldoening’ – Isabel Allende: ‘Ik wil oorlog. Ik wil tragedie. Daar zijn boeken voor gemaakt’ – Paolo Cognetti: ‘Bergen zijn een plek waar je opnieuw kan beginnen’ – Plus: Santa Montefiore, Patrick van Hees, David Baldacci, De pest, Annemarie van Geel, Toni Morrison, Manu Keirse, Mickelle Haest

Beschikbaarheid: Op voorraad

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

In deze editie

Rutger Bregman verovert de wereld: ‘Mijn boek zet mensen in beweging. Dat is mijn grootste voldoening’ – Isabel Allende: ‘Ik wil oorlog. Ik wil tragedie. Daar zijn boeken voor gemaakt’ – Paolo Cognetti: ‘Bergen zijn een plek waar je opnieuw kan beginnen’ – Plus: Santa Montefiore, Patrick van Hees, David Baldacci, De pest, Annemarie van Geel, Toni Morrison, Manu Keirse, Mickelle Haest

Over het magazine Boeken magazine

Boeken magazine

Gewicht 0.2 kg
Taal

Nederlands

Frequentie

6 x per jaar

Titels

Koen van Wechelen

Editienummer

25

Verschenen op

8-19-20

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boeken magazine (25-2020)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top