ACSI FreeLife magazine abonnement

Abonnementen van ACSI FreeLife magazine abonnement

Sluit je liever een abonnement af, zodat je nooit meer een editie hoeft te missen? Maak een keuze uit onderstaande opties en geniet van alle extra voordelen die jij als abonnee allemaal hebt!
 • Profiteer van mooie kortingen ten opzichte van de winkelprijs
 • Ontvang elke editie, nog voordat deze in de winkels ligt
 • Gratis verzending

LooptijdPremieVoordeelPrijs
Looptijd: 4 nummersPremie: Voordeel: 21%Prijs:  21,95
Looptijd: 8 nummersPremie: Voordeel: 28%Prijs:  39,95
* Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Over dit magazine:

Duik in de wereld van ACSI FreeLife Magazine, hét ultieme magazine voor kampeerders. Elke editie neemt je mee naar verrassende kampeerbestemmingen en campings. Ontdek objectieve en grondige tests van de nieuwste kampeermiddelen en ontvang waardevolle doe-het-zelftips voor je kampeermiddel. Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de kampeerbranche, lees het meest recente nieuws en geniet van uitgebreide interviews en boeiende achtergrondverhalen met gepassioneerde kampeerders en experts uit de kampeerwereld.

 

Wat vind je in het ACSI FreeLife magazine?

 

 • Reizen
  ACSI FreeLife magazine brengt reportages over kampeerbestemmingen in Europa en soms ook daar buiten. Verken zowel bekende als onontdekte plekken en verrassende regio’s. Onze redactie is voortdurend op zoek naar unieke gebieden om met jou te delen. Bij de reisverhalen vind je een selectie van ACSI-campings, zodat je een overzicht hebt van de overnachtingsmogelijkheden op de bestemming. Ook praktische reisinformatie, zoals routetips en adressen, ontbreekt niet.
 • Campings
  In het magazine vind je geregeld artikelen over campings. ACSI FreeLife interviewt campinghouders en vertelt hun persoonlijke verhalen over het managen van een camping. Ook staat er in iedere editie van het magazine een Campingrapport, waarin een bijzondere camping wordt uitgelicht. Bovendien zijn er reisverhalen die over meerdere bijzondere campings gaan, zoals campings in een specifiek gebied of campings bij een populaire attractie.
 • Caravans & campers
  Caravans en campers is waar het om draait in ACSI FreeLife magazine. Het zijn immers de kampeermiddelen waar je op vertrouwt tijdens de reis. In iedere uitgave vind je verschillende tests van zowel campers als caravans. De proftest is het meest uitgebreid, maar liefst 8 pagina’s worden besteed aan een dergelijke test. Daarnaast vind je kleinere tests, proefritten, vergelijkingen en tests van occasions in ACSI FreeLife. Uiteraard komt ook het laatste nieuws aan bod.
 • Techniek & praktijk
  Wil je een nieuw dakluik in jouw caravan plaatsen? Of extra stopcontacten aanleggen in jouw camper? In de doe-het-zelf-artikelen in ACSI FreeLife komt bijna iedere klus aan bod. Ook vind je vergelijkingen van technische accessoires in het magazine.
 • Meer kamperen
  Kamperen is naast alle techniek natuurlijk vooral beleving. Dat vind je terug in de artikelen onder de rubriek “Meer kamperen”. Denk aan interviews met kampeerders over hun favoriete bestemming, recepten voor op de camping, exclusieve lezersaanbiedingen en beschrijvingen van kampeeraccessoires.
 • Specials
  Elke editie heeft een speciaal thema, naast de gebruikelijke mix van artikelen. De redactie van ACSI FreeLife kiest onderwerpen die voor kampeerders relevant en actueel zijn, zoals koken op de camping, fietsen vanaf je kampeerbestemming, winterkamperen, wandelen en doe-het-zelf.

 

Laat je inspireren en informeren door ACSI FreeLife, het meest complete magazine voor kampeerliefhebbers.

 

 

Veelgestelde vragen

Afgesloten abonnementen gelden tot wederopzegging. Dit houdt in dat abonnementen na afloop van de looptijd automatisch worden omgezet in een nieuwe abonnementsperiode.

Cadeau- en proefabonnementen stoppen aan het einde van de looptijd automatisch.

Het abonnement zal starten met de eerstvolgende editie die wordt uitgebracht. Het kan dus even duren voordat u de eerste uitgave van uw abonnement thuis ontvangt.

Via de website aangeboden kortingen zijn enkel geldig voor abonnementen die via deze website worden afgesloten. Na de looptijd van het afgesloten abonnement zal het abonnement verlengd worden met het reguliere tarief.

Gedurende de afgesproken duur van een abonnement, kan het abonnement niet worden beëindigd. Na deze eerste abonnementsperiode kan het abonnement worden opgezegd met inachtneming van de opzegtermijn, zoals deze wettelijk is vastgelegd in de Wet van Dam.