Aanbieding!

Scandinavian Living

 7,99 Vanaf:  7,99

Over Scandinavian Living magazine

Over dit magazine:

Scandinavische invloeden zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. Hoog tijd voor een magazine dat de lezer laat kennis maken met het echte Scandinavian Living, Scandinavische wonen en leven. Dit woonmagazine onderscheidt zich in Scandinavische wooninspiratie. In het 188-pagina tellende magazine staan de laatste trends op het gebied van Scandinavisch design, architectuur, interieur en lifestyle. Het vertegenwoordigt alles waar Scandinavië bekend om staat. In elk nummer neem je een kijkje in de mooiste Scandinavische huizen en vind je de beste hotspots, portretten van ontwerpers, prachtige styling, eenvoudige DIY-projecten en recepten geïnspireerd door de Scandinavische keuken. Kortom, de Scandinavische levensstijl op zijn best!

 7,99
 7,99

Eerdere edities van Scandinavian Living


In deze editie: 7 prachtige huizen met aandacht voor detail: nieuws, design, woningen, lifestyle & recepten - Thema: Smart living. Slimme woonideeën - Technologie ontmoet natuur - Wonen tussen de boomtoppen - Natuur & hout in de hoofdrol - Holistische metamorfose - Nederlandse woning boordevol kunst

Scandinavian Living - 07 2022

 7,99

Abonnementen van Scandinavian Living

Sluit je liever een abonnement af, zodat je nooit meer een editie hoeft te missen? Maak een keuze uit onderstaande opties en geniet van alle extra voordelen die jij als abonnee allemaal hebt!
  • Profiteer van mooie kortingen ten opzichte van de winkelprijs
  • Ontvang elke editie, nog voordat deze in de winkels ligt
  • Gratis verzending

LooptijdPremieVoordeelPrijs
Looptijd: 3 nummersPremie: Voordeel: 28%Prijs:  14,95
* Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Over Scandinavian Living