In deze editie:
Geproefd: 510 wijnen - Chris Ringland, beteugelde superkracht - Duik in de Douro - De prachtige lastpak Xinomavro - Verdejo: held en multitalent - Zuccardi. Wijn uit steen - Onbekend bij wijndrinkers: La Livinière - 'Mensen uit de wijnwereld zijn extreem goede proevers' Ole Mouritsen - Abruzzo
€ 11,00
In deze editie:
Geproefd: 932 wijnen - Klet BRDA, Sloveens succes - Bijzondere Blend: Bikavér uit Eger I - Dossier: Aligoté - Proeverij: Nebbiolo én Chianti - Wijn van Nero D'Avola: oordeel zelf - Côtes de Thongue, een sterk merk - Calvados - Aan tafel met Patrick Uyttewaal - Piemonte - Extra: bijlage Noord-Adriatische wijnen - Birthe van Meegeren€ 11,00
In deze editie:
Bordeaux 2019: hittebestendig - Geproefd: 809 wijnen - Alleen de beste Barbera voor de Docg Nizza - Hubrecht Duijker 80 jaar - De wijnmeters van Meron - Terroir: België - Cornas, dat moet Syrah zijn - Proeverij: Grosse Gewächse van Dr. Loosen - Isabelle Legeron MW - De beste Barbera - 'Er komt een beperkte voedingswaardewijzer op wijn' Harry van den Dungen€ 11,00
In deze editie:
Grillo, helemaal thuis op Sicilië - 'In het wijnmaken heb ik mijn eigen gevolgd', Renato Keber - Paula Redes Sidore - Geproefd: 588 wijnen - Gusbourne: champagne verhuist naar Kent! - Tour de Franken - (R)evolutie in Jerez - Torenhoge ambities in Tauras - Nieuw: wijnbreinbrekers, lastige begrippen uitgelegd - Betoverd door Skurfberg€ 11,00
In deze editie:
Champagne: Vrolijk, spannend, feestelijk - Geproefd: 638 wijnen - De oogst van dit jaar - Bordeaux: 2011 én 2021 - Druiven van toen, champagne van nu - Levend verleden in Maule Valley - Garnacha uit Champo de Borja - Onze wijnhelden van 2021 - Met supplement: 100 beste wijnen van 2021€ 10,75
In deze editie:
Geproefd: 682 wijnen - New York State als wijngebied - Topwit uit Irpinia Chili scoort met Carmenère - Sherry aan tafel - Kun je wijnbouw combineren met bosbouw? - Interviews: Peter Hekers en Jean Luc Etienne - Nieuwe lichting: Grosse gewächse van de VDP€ 10,75
In deze editie:
Geproefd: 463 wijnen - Riesling uit de Mittelrhein - De latrelatie van Collio en Brda - Studeren voor oenoloog - Chablis van top naar top - Marcillac, wijn die zichzelf is - Versgetapt: Sherry en rama - Stellenbosch: balanceren met Cabernet - ' Ik wil wijn maken die gezondheid en energie brengt' Pasquale Forte€ 10,75
In deze editie:
Geproefd: 600 wijnen - Interview: Martijn Struijk, Tribeca - Vintage port op bestelling - Serieus en ontspannend: de beste wijnfilms - Verrassende Sémillon van zuidelijk halfrond - Branas: Bordeaux op z'n Nederlands - Nieuw leven voor de Roussillon - 'Griekenland moet trots zijn op z'n oude stokken' Yiannis Karakasis MW€ 10,75
In deze editie:
Geproefd: 1139 wijnen - Interview: Pedro Parra - Tijd voor Timorasso - Rondje: Rosé in de Provence - Het blijft een loterij: Bordeaux 2020 - Zijn oude stokken altijd beter? - Serie: De symboliek van wijn€ 10,75
In deze editie:
Geproefd: 520 wijnen + 34 ciders - Alles over Riesling - Interview: Mathieu Deiss - Sauternes zoekt nooduitgang - Geproefd: Barolo van Vietti - Hitteplan voor druiven - Aan tafel met Nederlandse wijn - Bordeaux 2018 geslaagd! - 'Ik mis de gasten' - Arvid Rosengen -€ 10,75
In deze editie:
Ruim 580 wijnen geproefd en beoordeeld - Herkomst: Sancerre - 'Saint-Emilion is het Disneyland van Bordeaux' Thierry Valette - Wijn uit de woestijn - Eva Fricke - Het brein van wijnexperts - Castillon, het nieuwe Saint-Emilion? - Larmandier-Bernier: Kalk is de kern - Interview: OZ Clarke - Solveigs€ 10,75
In deze editie:
Luxemburg eigen stijl - 558 wijnen geproefd en beoordeeld - Lenz Moser in China - Cabernet Franc op tournee - Wijn op tv - Interview: Randy Bouwer - Vinficatie gaat (niet) vanzelf - Grosse gewächse 2019 en 2018 - 'De lias 2018 geeft me kippenvel'
€ 9,95
In deze editie:
Swartland revolutie nr. 2 - Anteprima di Toscana - Bib, Tube, Funbox - Wijnavontuur in Mercurey - Vintage Port 2018 - Goed of fout: reductie - Geproefd: Chenin Blanc uit Zuid-Afrika, wat een toppers zijn daar bij - Heerlijk grasduinen in de rode wijnen van Noordoost-Spanje - Groeiende markt: lekker wit uit Chili en Argentinië - Gewürztraminer, heerlijk uitgesproken - Amarone - Proef eens een pure geweldenaar!€ 9,95
In deze editie:
Riesling van de Roter Hang - Wijnbouw en klimaat - Bordeaux 2019 - Interview: Xavier Kat - Vina Morandé scoort hoog - De wijnsector worstelt - Geproefd: de hele zomer goed: wit, rosé en zoet uit Veneto - Van licht tot krachtig, Veneto rood is altijd lekker - Rosé uit Portugal en Spanje: veel aroma, veel smaak - Fijn op koopjesjacht naar Bordeaux in rood, wit en rosé - Elegant, spannend, fris: wij zijn van Rode Loire € 9,95
In deze editie:
Duurzaam overleven in Zuid-Afrika- Eigenheid uit Istrië- Bruisend Grieks- Libanon: Geen hasj, maar wijn- Schitterend Soave- Bijzondere wijngaardnamen- Thuis aan tafel- Geproefd: mooi spul, dat Siciliaanse wit. Heerlijk, opwekkend en van hoge kwaliteit: met Grüner Veltliner grijp je nooit mis. Levendig wit uit De Loire (met verrassend mooie Muscadet!) En: lekker de zomer in met rood en wit uit de Languedoc.€ 9,95
In deze editie:
Jérôme Prévost: Monsieur Meunier - Nebbiolo voor iedereen - Adembenemend zoet - Beaujolais beweegt - Drink beter, ga op cursus - Tejo: Flexibel & divers - Geproefd: Prosecco: Vrolijk, fruitig en betrouwbaar - Perfect rood - Voor het voorjaar: spätburgunder en frühburgunder - Rode en witte roussillon: niet in de mode, wél lekker - Viognier uit IGP's - Sla gerust een voorraadje in! - Volop variatie uit Sicilië€ 9,95
In deze editie:
In Adelaide Hills is kwaliteit cool - De rijkdom van Castel Mimi in Moldova - De kracht van Pinot Grigio - Miguel Torres & he millieu - Bulkwijndilemma - Foute wijn: erg of niet? - Grosse gewächse. 0 toppers - Geproefd: drink 'ns outside of the box: Alpen en Jura - Viognier. Zacht, rijk en heel betaalbaar. Zoet moet! Riesling, Cheinin en Sémillon. Klassiek lekkers uit Toscana, Umbria en Lazio. Portugal, véél meer dan de Douro€ 9,95
In deze editie:
Onze wijnhelden van 2019 - Wijn zonder alcohol - Bordeaux 2019 stáát - 3 druiven uit Zuid-Afrika - Wat doet Malo met wijn - Tweeling in Galicië - Geproefd - Neem het ervan met betaalbare Champagne Brut - Modern Nieuw-Zeeland: Lekker veel variatie! - Fijne (en niet eens dure) verrassingen uit 2019 - Rood uit Bolgheri en IGP Toscane is stoer, elegant en altijd interessant - Zoet of droog, Muscat levert krachtige kwaliteit€ 9,95
In deze editie:
Alto Adige. Bijna perfect- Extreem Chili- Wein uit Wien- Chateau Amsterdam- GGGG (Geweldig goede grosse Gewächse)- Knokken voor Barbera d'Asti- Geproefd: Nederlandse wijn wordt steeds beter- En hou vooral de bubbels in de gaten!- Fris, fraai en heerlijk aan tafel: Alto Adige/Trentino.- Volg de ontwikkeling van rood uit centraal-Europa en proef de mooiste wijnen. Snel inslaan: Toro en Ribera Del Duero. Rood van klasse!€ 9,95
In deze editie:
Cote des Bar: champagne anders - Modern Mendoza - Viognier uit Condrieu - Oostenrijk op het randje - Lekker in wijn: Umami - Griekenland druivenland - Geproefd Vin de France. Van gewoon leuk tot lekker eigenwijs. Uniek, fris en met diepgang: bijzondere wijnen uit Galicië. Centraal-Europa is goed op weg. Castilla y Leon. Spannend, Aromatisch en vriendelijk geprijsd. AH, Rode Bourgogne. Dat blijft toch het mooiste van Pinot Noir.€ 9,95
In deze editie:
het wijnmegaznine voor liefhebbers en professionals€ 9,95
In deze editie:
Bordeaux 2018: van 100% regen naar 14,5% alcohol- Aan tafel met Alain Jacobs- Gigondas: frisheid & finesse- Onbekend potentieel in Chili- Sekt zoekt duidelijkheid- Gary & Kathy Jordan, wijnstel- Muscadet: klassieke kustwijn€ 9,95
In deze editie:
Tulbagh zoekt naar focus - Barossa, vernieuwing met behoud van identiteit - Anteprima Toscana, stijl en kwaliteit - Bijpraten met Telmo Rodriquez - WK voor Sommeliers - Wijntoerisme Anno 2020: Elzas - De enige Montepulciano Docg - Geproefd, natuurlijke frisheid en fijne kruidigheid van Grüner Veltliner - Maconnais Wit, steeds meer dorpen met eigen Appellation, een heel continent, één wijnland, rood uit Australië - Dao, daar valt veel te ontdekken - Complexiteit, diepgang, en concentratie van oude Tawny Pory€ 9,95
In deze editie:
Bordeaux 2015 en 2016 van de linkeroever: blij met allebei - Nebbiolo ster van Piemonte - Op reis naar Margaret River - Pinot Noir van Ata Rangi - Oude druiven uit Mallorca - Natuurwijn bij het eten - Benoit Marguet, wijnmagiër - Geproefd Noord-Portugal: de mooiste vondsten in rood en wit - Op avontuur aan de oostkant van de middellandse zee, waar de wijncultuur eeuwenoud is. De zuidelijke Rhöne: boordevol bijzondere terroir, geniet met ons mee: prachtig Zuid-Afrikaans rood€ 9,95
In deze editie:
Bezoek aan de uithoeken van Sicilië- Douro: Gevecht om het bestaan- Wijnmens: Floor van Ede- Bourgogne blijft benchmark- Wijn uit China- Montefalco: Winters wit- Stellenbosch is wakker is wakker geschud- Geproefd: Pinots uit de Elzas. Wij deden het werk, u hoeft alleen te kiezen. Beaujolais: Leve de diversiteit!- Moderne Malbec: Veel keus, veel heerlijks,. Intens, bijzonder en gastronomisch: Dat moet wel Sherry zijn.- Navarra, vertrouwd karaktervol. Vintage port: peperduur, maar o zo mooi...
€ 9,95
In deze editie:
Het succes van Sardinië - De sterren van de VDP - Pabo Álvarez neemt de tijd - Veel potentieel in carnuntum - Nieuw leven voor Duitse sekt - Op de wijnkaart: Danny Gonzalez - Geproefd Riesling 'van elders': meer dan de moeite waard - Sémillon, van loeistrak tot lekker zoet - Bent u van de bubbels? Dan mag u Duitse en Oosentrijkse Sekt niet missen - Shiraz uit Chili, Argentinië en Zuid-Afrika - Keuzestress! Vol, stevig, stoer: wintertijd is mourvèdretijd€ 9,50
In deze editie:
Sicilië kiest voor mono - De Mosel, een moderne mythe - Gek of geniaal? Movia en Gravner - South Carolina, voor doorzetters - Klassiek van nu: Chablis - Wereldwijnen uit de Elzas - Portret: Mee Godard - Geproefd wijn met schilcontact: Verrassend lekker, als de balans maar klopt - Ah, Chablis, échte (en spannende) bourgogne, met mooie zuren - Oostenrijks rood: Heerlijk, en wat een klasse! - Nebbiolo en ander rood uit Piemonte: Dit gebied is en blijft top€ 9,50
In deze editie:
Bijzonder wijngebied: Dalmatië - Campanië: Italiaanser wordt het niet - Lekker zonder Poeha: Friuli Isonzo - Rosé, niet zomaar zwembadwijn - Mooi rood uit Oostenrijk - Vintage Port 2016 - De nieuwe Douro - Geproefd Wit uit Piemonte: Lekker veel karakter! - Droge rosé: serieus alternatief voor wit - Noordelijke Rhône: Prachtige streek, puur genot - Barbera & Dolcetto: Heerlijke wijn van hoge kwaliteit€ 9,50
In deze editie:
Chili, terug naar het begin - Bordeaux 2017: spanning en sensatie - Alto Piemonte pakt lift omhoog - Kritische blik op duurzaamheid - Samen beter: Sauvignon & sémillon - De energie van Elena Walsch - Crémant doet het lekker - Geproefd: Sauvignon Blanc van buiten Europa: cool best!, subtiel en gevarieerd: Chardonnay van het zuidelijke halfrond, Languedoc (deel II): het ultieme drankplezier, serieus wit uit de Loire: moet u proberen!, Bordeaux 2017 - Uitschieters naar boven en beneden€ 9,50
In deze editie:
Perswijn - Sagrantino uit Montefalco: niet voor beginners - Hot item: Australische Pinot Noir - Saint Joseph, de andere Rhône - Puur & precies: David Léclapart - Schist & Leisteen in de wijngaard - Het ego van bernhard Ott - Soave, zoals het moet - Geproefd rood uit Duitsland - He tij zit mee! - Wel de lusten niet de lasten? Languedoc = veel plezier voor weinig geld - Sauvignon Blanc uit Europa: veel lekkers om uit te kiezen, van betaalbaar tot bijzonder€ 9,95
In deze editie:
Tweeluik Chianti: Terroir & Sangiovese - 2 wijniconen uit Nieuw-Zeeland - Proefnotities, een vak apart - Rijp & soepel: Bordeaux 2015 - Côtes du Rhône aan tafel - De vrijheid van Morné Vrey - Duitsland in 10 wijnen - Geproefd: rood & wit uit Franken, voor wie iets bijzonders zoekt - Côtes du Rhône (villages) - Authentiek, lekker, niet duur en let vooral op wit! - Merlot uit de hele wereld: koelere klimaten in het voordeel - Elegant, fris, hoge zuren: liefhebbers gaan voor rode loire€ 9,50
In deze editie:
Moulin-à-vent terug naar top- Krug, voor champagnefreaks- De perfecte blend- Crazy Koen, een Belg in Elgin- Cava, Crémant & andere bubbels- Romagna zonder Emilia- Belgische wijndomeinen- Geproefd Savoie & Jura. Orginele druiven, fantastische wijnen. Linker-oever: niet waanzinnig duur, wel echt Bordeaux. Wit uit Lazio, Umbrië & Toscane. Veel variatie, veel lekkers. Crémant uit Frankrijk & Luxemburg: betaalbare luxe! En: heerlijk Spaans & Portugees mousserend.€ 9,50