Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Wild van Freek
Jaar van uitgave
Taal
Uitgever

Wild van Freek Magazine online bestellen

Jouw favoriete Wild van Freek Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Over Wild van Freek

Wild van Freek is een tijdschrift voor kinderen dat draait om wilde dieren en hun leefomgeving. Het tijdschrift is vernoemd naar Freek Vonk, een Nederlandse bioloog en televisiepresentator die bekend staat om zijn avonturen in de wildernis en zijn liefde voor dieren. Wild van Freek is bedoeld voor kinderen van 7 tot 12 jaar oud en heeft als doel om hun interesse in de natuur te wekken en te stimuleren. Het tijdschrift staat vol met foto’s, weetjes en verhalen over wilde dieren, en geeft kinderen ook tips en advies over hoe ze zelf de natuur kunnen ontdekken.

De inhoud van Wild van Freek

Wild van Freek is een tijdschrift voor kinderen dat zich richt op alles wat te maken heeft met wilde dieren. Het is gemaakt door de bekende Nederlandse bioloog Freek Vonk, die ook wel bekend staat als ‘de krokodillenman’. In het tijdschrift kunnen kinderen alles leren over dieren zoals olifanten, haaien, tijgers en natuurlijk krokodillen. Het tijdschrift bevat veel foto’s en illustraties, en er staan ook tips in over hoe kinderen kunnen bijdragen aan het behoud van bedreigde diersoorten. Verder zijn er leuke spelletjes en puzzels om kinderen te vermaken.

Extra’s Wild van Freek

Het tijdschrift Wild van Freek richt zich niet alleen op het bieden van inspiratie en informatie over de natuur en wilde dieren, maar heeft ook extra’s om kinderen te betrekken bij de wereld om hen heen. Zo zitten er bijvoorbeeld bij elk nummer verzamelkaarten, waar kinderen kunnen leren over verschillende dieren en hun kenmerken. Ook worden er leuke weetjes gedeeld en zijn er vaak kleurplaten en puzzels te vinden in het tijdschrift. Daarnaast bevat elke editie ook een gratis poster van een wild dier, wat een mooie toevoeging kan zijn voor de slaapkamer of speelkamer van kinderen.

Jaar van uitgave
Taal
Uitgever