Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Wieler Revue

Over Wieler Revue

Wieler Revue is een Nederlands tijdschrift dat gericht is op de wielersport. Het blad wordt uitgegeven door New Skool Media en verschijnt twaalf keer per jaar. Wieler Revue richt zich op zowel de professionele als de amateurwielrenner, en brengt nieuws, interviews en achtergrondverhalen over de belangrijkste wielerwedstrijden en evenementen, maar ook over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fietsen, voeding en training. Daarnaast bevat het tijdschrift praktische tips en tests van nieuwe materialen en accessoires.

De inhoud van Wieler Revue

Wieler Revue is een toonaangevend tijdschrift voor fietsliefhebbers en wielrenners. Het blad biedt zijn lezers het laatste nieuws over de professionele wielrennerij en brengt verdiepende artikelen over de geschiedenis van de sport. Daarnaast is er aandacht voor training, voeding en de nieuwste technologieën en materialen. Het magazine richt zich niet alleen op de fanatieke wedstrijdrenner, maar ook op de recreatieve fietser. Elke uitgave bevat inspirerende reisverhalen, fietsroutes en reviews van de nieuwste fietsen en accessoires.

Extra’s van Wieler Revue

Wieler Revue biedt naast het tijdschrift ook verschillende digitale extra’s aan. Zo is er de Wieler Revue Magazine App, waarin de laatste edities van het blad te lezen zijn, maar ook extra video’s, fotoreportages en achtergrondinformatie. Daarnaast is er een website met het laatste wielernieuws en praktische informatie, zoals tips over trainen, voeding en materiaal. Het tijdschrift zelf bevat ook vaak extra’s, zoals bijvoorbeeld een uitneembare fietskalender, een speciaal magazine over de Tour de France, of een extra dikke uitgave over de belangrijkste klassiekers van het seizoen.

Jaar van uitgave
Taal
Uitgever