Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Wetenschap in Beeld
Jaar van uitgave
Taal

Wetenschap in Beeld Magazine online bestellen

Jouw favoriete Wetenschap in Beeld Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Resultaat 1–20 van de 24 resultaten wordt getoond

Over Wetenschap in Beeld

Wetenschap in Beeld is een populair wetenschappelijk tijdschrift dat zich richt op een breed publiek en wetenschap toegankelijk maakt voor iedereen. Het tijdschrift geeft de lezers een kijkje in de fascinerende wereld van de wetenschap, van de kleinste deeltjes in de kosmos tot de grootste structuren in het universum en alles daartussenin. Het brengt de nieuwste ontwikkelingen en ontdekkingen op het gebied van natuur, techniek, gezondheid en psychologie op een begrijpelijke manier over. Wetenschap in Beeld verschijnt maandelijks en is geschikt voor jong en oud.

De inhoud van Wetenschap in Beeld

Wetenschap in Beeld is een populair wetenschappelijk tijdschrift dat artikelen bevat over allerlei onderwerpen binnen de wetenschap, variërend van astronomie, biologie, technologie, geschiedenis en psychologie. Het tijdschrift heeft als doel om wetenschap toegankelijk te maken voor een breed publiek en brengt wetenschappelijke ontwikkelingen op een begrijpelijke en leuke manier over. De artikelen zijn geïllustreerd met kleurrijke afbeeldingen en er wordt gebruik gemaakt van verschillende media, zoals foto’s, infographics en korte video’s, om de inhoud nog duidelijker te maken. Daarnaast bevat het tijdschrift rubrieken zoals “Vraag van de maand” en “Nieuws uit de wetenschap” die de lezers op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in de wetenschap.

Extra’s van Wetenschap in Beeld

Wetenschap in Beeld is een tijdschrift dat zich richt op de nieuwsgierige geest. Het tijdschrift is zowel leerzaam als vermakelijk en biedt lezers de kans om kennis te maken met een breed scala aan onderwerpen uit de wetenschap, technologie en geschiedenis. Naast interessante artikelen bevat Wetenschap in Beeld ook bijlagen met praktische tips, puzzels en quizzen om de kennis van de lezer op de proef te stellen. Bovendien bevat het tijdschrift prachtige afbeeldingen en illustraties die de inhoud tot leven brengen en de lezer nog verder meenemen in de wereld van wetenschap en ontdekking.

Jaar van uitgave
Taal