Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Truckstar

Over Truckstar

Truckstar Magazine is het grootste Nederlandse tijdschrift voor vrachtwagenchauffeurs en transport liefhebbers. Het blad verschijnt maandelijks en is een begrip onder beroepschauffeurs en liefhebbers van vrachtwagens en alles wat daarmee te maken heeft. In het magazine staan verhalen over bijzondere transporten, reportages over truckers en hun werk, en nieuws over de transportsector en het wegvervoer. Daarnaast biedt Truckstar Magazine ook veel informatie over techniek en innovatie in de transportwereld, bijvoorbeeld over nieuwe modellen vrachtwagens en brandstofbesparende technieken. Het tijdschrift is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in transport en vrachtwagens, van professionals tot hobbyisten.

De inhoud van Truckstar

Truckstar Magazine heeft een breed scala aan inhoud voor vrachtwagenchauffeurs en transport liefhebbers. Naast verhalen over bijzondere transporten, reportages over truckers en nieuws over de transportsector, biedt het tijdschrift ook veel informatie over techniek en innovatie in de transportwereld. Zo worden er regelmatig nieuwe vrachtwagen modellen getest en beoordeeld, en zijn er artikelen over brandstofbesparende technieken en veiligheid in het wegtransport. Daarnaast bevat het blad ook rubrieken over truck tuning, waarin lezers hun gepimpte trucks kunnen tonen, en over de geschiedenis van de Nederlandse transportsector. Verder is er veel aandacht voor de beleving van het truckersleven, met onder andere verhalen over bijzondere ontmoetingen en het leven onderweg. Truckstar Magazine is daarmee een bron van informatie, vermaak en herkenning voor iedereen die van vrachtwagens en transport houdt.

Extra’s van Truckstar

Truckstar Magazine biedt naast het tijdschrift zelf ook verschillende extra’s voor vrachtwagenchauffeurs en transport liefhebbers. Zo organiseert het magazine jaarlijks de Truckstar Festival, het grootste transport evenement van Nederland, waarbij honderden vrachtwagens samenkomen voor een gezellig weekend vol vermaak. Daarnaast is er een webshop waar lezers terechtkunnen voor onder andere kleding, boeken en modelvrachtwagens. Verder is er een community opgezet, waarbij truckers elkaar online kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen. Ook kunnen lezers zich abonneren op de nieuwsbrief, waarmee ze op de hoogte blijven van het laatste transportnieuws en de activiteiten van Truckstar Magazine. Met deze extra’s biedt het blad niet alleen informatie en vermaak in het tijdschrift zelf, maar creëert het ook een community van liefhebbers van vrachtwagens en transport.

Jaar van uitgave
Taal
Uitgever