Je bent nu hier » Home » Magazines » TopGear Magazine
Jaar uitgave
9
Taal
34
Thema
34
Stock
15
19

TopGear Magazine online bestellen

Jouw favoriete TopGear Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Resultaat 1–20 van de 34 resultaten wordt getoond

Over TopGear Magazine

TopGear Magazine is het Nederlandse tijdschrift dat is gebaseerd op het wereldberoemde tv-programma Top Gear. Het blad richt zich op autoliefhebbers en biedt diepgaande en gedetailleerde informatie over nieuwe auto’s, autotests en achtergronden uit de autowereld. Naast de serieuze journalistiek bevat het magazine ook veel humor, met satirische stukken en columns van bekende Nederlandse schrijvers. TopGear Magazine wordt in Nederland uitgegeven door Sanoma Media, en verschijnt maandelijks in de winkels. Het blad wordt gemaakt door een team van ervaren auto-journalisten en fotografen die hun passie voor auto’s en autorijden delen met de lezers.

De inhoud van TopGear Magazine

TopGear Magazine biedt een uitgebreide en gedetailleerde blik op de nieuwste auto’s en ontwikkelingen in de autowereld. Het blad bevat uitgebreide autotests waarbij nieuwe auto’s worden beoordeeld op prestaties, rijgedrag, design en technologie. Daarnaast bevat het magazine ook artikelen over trends en ontwikkelingen in de autowereld, interviews met prominenten uit de auto-industrie en reportages over bijzondere auto-evenementen en -bestemmingen. TopGear Magazine staat bekend om zijn onconventionele en humoristische aanpak, en biedt daardoor ook satirische stukken en columns van bekende schrijvers en autofanaten. Het magazine spreekt zowel de serieuze autoliefhebber als de meer casual geïnteresseerde autoliefhebber aan.

Extra’s van TopGear Magazine

TopGear Magazine biedt naast de reguliere artikelen en autotests ook diverse extra’s voor de lezers. Zo organiseert het blad regelmatig exclusieve evenementen voor lezers, waarbij ze bijvoorbeeld een bezoek kunnen brengen aan een autofabriek of een kijkje kunnen nemen achter de schermen bij een Formule 1-team. Daarnaast biedt het magazine ook digitale extra’s, zoals interactieve video’s en animaties, waarmee lezers een nog betere indruk kunnen krijgen van de nieuwste auto’s en technologieën. TopGear Magazine heeft ook een uitgebreide website waarop dagelijks nieuws en achtergronden worden gepubliceerd en waarop lezers kunnen reageren op artikelen en discussiëren over actuele onderwerpen. Door deze extra’s biedt TopGear Magazine de lezers een unieke en interactieve ervaring die verder gaat dan alleen het lezen van artikelen in het blad.