Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Soundz

Over Soundz

Soundz is een muziektijdschrift dat zich richt op liefhebbers van rock, blues, americana en soul. Het tijdschrift is gericht op muziekliefhebbers die geïnteresseerd zijn in een breed scala aan muziekstijlen, van klassieke rockbands tot opkomende artiesten. Soundz biedt interviews, recensies, achtergrondverhalen en nieuws uit de muziekwereld en wordt beschouwd als een autoriteit op het gebied van rockmuziek.

De inhoud van Soundz

Soundz is een Nederlands muziektijdschrift dat elke maand verschijnt. Het tijdschrift is gericht op muziekliefhebbers en bevat artikelen over uiteenlopende genres, zoals rock, pop, jazz, blues en country. Het biedt interviews met bekende en minder bekende artiesten, achtergrondverhalen over muziek en muzikanten, recensies van albums en concerten en nieuws uit de muziekwereld. Soundz is niet alleen een magazine, maar ook een platform voor live muziek, met regelmatig concerten en festivals die worden georganiseerd.

Extra’s van Soundz

Soundz magazine biedt naast de geprinte artikelen ook een digitaal platform aan. Via de website en de mobiele app kunnen lezers exclusieve artikelen lezen, interviews bekijken en luisteren naar muziek. Daarnaast organiseert Soundz concerten, festivals en luistersessies. Het tijdschrift richt zich niet alleen op de grootste namen in de muziekindustrie, maar biedt ook aandacht aan beginnende en opkomende artiesten. Zo blijven lezers op de hoogte van alle ontwikkelingen in de muziekwereld.

Taal