Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Sestra
Jaar van uitgave
Taal

Sestra Magazine online bestellen

Jouw favoriete Sestra Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Over Sestra

Sestra is een christelijk tijdschrift voor vrouwen dat in 2014 werd gelanceerd in Nederland en Vlaanderen. Het magazine richt zich op vrouwen van alle leeftijden en biedt inspiratie, bemoediging en verdieping op het gebied van geloof, relaties, gezondheid, creativiteit en lifestyle. Het tijdschrift verschijnt zes keer per jaar en bevat artikelen, interviews en columns van diverse schrijvers en deskundigen. Naast het tijdschrift organiseert Sestra ook evenementen en workshops.

De inhoud van Sestra

Sestra is een christelijk magazine voor vrouwen dat elk kwartaal verschijnt. Het tijdschrift richt zich op de geloofsbeleving van vrouwen en biedt inspiratie en verdieping op het gebied van geloof, relaties, opvoeding, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Naast praktische tips en advies, biedt Sestra ook ruimte voor creativiteit en ontspanning met bijvoorbeeld DIY-tips, recepten en reviews van boeken en films. Het magazine heeft een eigentijdse en toegankelijke uitstraling en is bedoeld voor vrouwen van alle leeftijden en achtergronden die hun geloof willen verdiepen.

Extra’s Sestra

Sestra is een christelijk magazine gericht op vrouwen, dat zich richt op de combinatie van geloof en het dagelijks leven. Naast inspirerende artikelen over onderwerpen als geloof, relaties en persoonlijke groei, biedt het tijdschrift ook extra’s zoals DIY-projecten, recepten, en creatieve opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan. Verder bevat het blad interviews met inspirerende vrouwen, reisverhalen, boekentips en bijbelstudies. Sestra biedt zo een bron van inspiratie en bemoediging voor vrouwen die op zoek zijn naar verdieping in hun geloofsleven en dagelijks willen leven met God.

Jaar van uitgave
Taal