Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Scandinavian Living
Jaar van uitgave
Taal
Thema
Uitgever

Scandinavian Living Magazine online bestellen

Jouw favoriete Scandinavian Living Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Over Scandinavian Living

Scandinavian Living is een tijdschrift dat volledig in het teken staat van Scandinavisch interieurdesign en lifestyle. Het tijdschrift biedt inspiratie en tips voor het creëren van een Scandinavische sfeer in huis en bevat prachtige foto’s van huizen en interieurs die deze stijl omarmen. Van meubels en verlichting tot textiel en accessoires, Scandinavian Living toont hoe je deze stijl in elke kamer van het huis kunt toepassen.

De inhoud van Scandinavian Living

Scandinavian Living is een tijdschrift dat zich richt op Scandinavisch design, interieur en lifestyle. In het magazine vind je prachtige foto’s en reportages van interieurs en architectuur uit Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland en IJsland. Daarnaast bevat het blad artikelen over de laatste trends op het gebied van interieurdesign, mode, eten, reizen en cultuur. Het tijdschrift is bedoeld voor liefhebbers van het Scandinavische design en lifestyle, die geïnspireerd willen worden door de nieuwste trends en ontwikkelingen uit het noorden van Europa.

Extra’s van Scandinavian Living

Het tijdschrift Scandinavian Living biedt naast inspirerende interieur- en lifestyle-artikelen ook nog eens verschillende extra’s aan. Zoals praktische tips om de Scandinavische stijl in huis te halen, interviews met Scandinavische ontwerpers en ondernemers en bijzondere reisverhalen door Scandinavië. Bovendien is het blad rijkelijk gevuld met prachtige fotografie en worden er regelmatig recepten en DIY-projecten gedeeld. Het is daarmee niet alleen een bron van inspiratie voor liefhebbers van de Scandinavische stijl, maar biedt ook genoeg praktische handvatten om deze stijl daadwerkelijk toe te passen in het dagelijks leven.

Thema
Jaar van uitgave
Taal
Uitgever