Je bent nu hier » Home » Magazines » Residence

Over Residence

Residence is een exclusief Nederlands interieur- en design magazine dat zes keer per jaar verschijnt. Het blad richt zich op de internationale wereld van luxe interieurs en woningdecoratie, waarbij niet alleen aandacht wordt besteed aan de meest trendy trends op het gebied van woninginrichting, maar ook aan de nieuwste collecties van vooraanstaande ontwerpers en fabrikanten. Met een uitgebreide mix van artikelen over interieur, architectuur, design en kunst, is Residence een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in stijlvol wonen en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van interieurdesign.

De inhoud van Residence

Residence is een tijdschrift voor liefhebbers van interieurdesign, architectuur en kunst. In elke editie staat een selectie van de mooiste interieurs van over de hele wereld. Het tijdschrift richt zich op de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld van interieurdesign en biedt inspiratie voor elke kamer in huis. Van keukens en badkamers tot slaapkamers en woonkamers, Residence biedt talloze ideeën en suggesties om een persoonlijke, stijlvolle inrichting te creëren. Daarnaast bevat elke editie interviews met toonaangevende ontwerpers, recensies van kunsttentoonstellingen en andere culturele evenementen, en praktische tips en adviezen voor het inrichten van je huis.

Extra’s van Residence

Residence is een luxe interieur magazine dat zich richt op de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van wonen en design. Naast inspirerende fotoreportages van prachtige huizen en interieurs, vind je er ook interviews met vooraanstaande ontwerpers en kunstenaars, tips van experts en uitgebreide informatie over de nieuwste meubels en accessoires. Bovendien bevat elke editie van Residence een agenda met de leukste evenementen en beurzen op het gebied van interieur en design, zowel in Nederland als daarbuiten.