Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Railhobby

Railhobby Magazine online bestellen

Jouw favoriete Railhobby Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Over Railhobby

Railhobby is een Nederlands tijdschrift voor modelspoorders en spoorwegliefhebbers. Het magazine bestaat sinds 1974 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot het grootste spoorweg magazine van Nederland en België. Het blad richt zich op zowel de beginnende als de gevorderde modelspoorder en biedt interessante informatie over alles wat met modeltreinen te maken heeft, zoals het bouwen en verfraaien van banen en het maken van landschappen. Daarnaast bevat het magazine veel achtergrondinformatie over de Nederlandse en buitenlandse spoorweggeschiedenis, reportages over spoorlijnen en treinreizen en informatie over tentoonstellingen en beurzen.

De inhoud van Railhobby

Railhobby is een Nederlands tijdschrift gericht op modeltreinen en modelspoorbouw. Het tijdschrift biedt informatie en inspiratie voor iedereen die geïnteresseerd is in deze hobby. De redactie plaatst artikelen over diverse onderwerpen, zoals het bouwen van modelspoorbanen, het maken van scenery en het digitaliseren van modeltreinen. Daarnaast worden er regelmatig beursverslagen, product reviews en interviews met bekende modelspoorders gepubliceerd. Railhobby is een uitgebreide bron van informatie voor zowel beginnende als gevorderde modelspoorders.

Extra’s van Railhobby

Railhobby is een tijdschrift dat gericht is op modeltreinbouwers en -liefhebbers. Naast de vele praktische tips en ideeën voor het bouwen van modellen en diorama’s, biedt het tijdschrift ook diverse extra’s. Zo is er bijvoorbeeld een rubriek met nieuws uit de modelspoorwereld en worden er verslagen gegeven van beurzen en evenementen. Daarnaast zijn er regelmatig interviews te lezen met andere modeltreinbouwers en hobbyisten, en worden er lezersvragen beantwoord. Bovendien bevat elk nummer van Railhobby ook bouwtekeningen en handige tips voor het zelf bouwen van modellen en scenery.